Bu adam ciddi ciddi Buggy'i yonko yaptı galiba. Söyleyinde şunları da yonkoyapsında dünya daha temiz ve daha güzel oldun!
Bu adam ciddi ciddi Buggy'i yonko yaptı galiba. Söyleyinde şunları da yonkoyapsında dünya daha temiz ve daha güzel oldun!
Gaimon tayfaya gelecek adamdı be.Buggy'nin yükseliş kariyerinin cılkını çıkarmasın artık bence. Buraya kadar geldiği kısmı, "Böyle boş beleş adamlar da hayatta bir yere geliyor"un tezahürü olarak çizildi diye düşündüğümden sıkıntılı bulmuyordum, hatta güzel bir dokunuş olarak yorumluyordum ama imparator da olmasın bir zahmet. Denizlerdeki en büyük 2. güç mübarek. Oldu olacak Gaimon'u da katsın tayfasına, pehey.
Özledim reisi.Gaimon tayfaya gelecek adamdı be.
Araya girmeden açıklanır diye düşünüyorum. Millet 1 ay ne konuşacak ? Neye sövecek ?Yeni bölüm için bilgi yok mu ? Ödüller açıklanacak mı ?
Kendileri olayı biliyor zaten.... Yanlarında ohorali tutmalarına gerek yok. Bildikleri şeyin ortaya çıkmasını istemiyorlar... O yüzden katliam yapıldı zaten...Oda bu bölüm sjw ci tayfaya yaranmış. Netflix serisi havası vardı bölümün.
Hükümetin robini bu kadar yana yakıla istemesi de hikaye içerisinde ayrı bir saçmalık. Senin bütün ajanların ordayken oharadakilerin neden hepsini öldürdün o zaman? Alsaydın 9-10 tane profesör yanına, gerisini öldürseydin.