Onun radar şuan başka şeylere odaklı. Dikkat ettiysen şeyler dedimSanji radarı açmıştır. Bir sıkıntı sezerse hemen dibinde biter Robin'in ki muhtemelen olacak Amiral vs Sanji görebiliriz..
Onun radar şuan başka şeylere odaklı. Dikkat ettiysen şeyler dedimSanji radarı açmıştır. Bir sıkıntı sezerse hemen dibinde biter Robin'in ki muhtemelen olacak Amiral vs Sanji görebiliriz..
Amiral bitki adam ya da ağaç adam efsane bir gücü var. Belki de ormanin tanrısı budur.Hawkins'e o kadar laf ettik, ama sözünün eriymiş. Takdir ettim kendisini.
O zaman King'in babası dehşet bir herif demek ki.Kan bağıyla güç aktarıldığı da onaylandı bu bölümde. Bu duruma itiraz eden bir kaç kişi vardı zamanında.
> Ryokugyu için kardeşim helikopter şakası yapıldı mı ?
> Bu arada Robin üzerinden bu kadar muhabbetin dönmesi ve bölümde görülmemesi bir yana tayfanın yokluğunu farketmemesi çok tuhaf. Yani bir şeyler araştırdığını biliyorlarsa bile Wano hala tam güvenlikli bir bölge değil, yanına inzibat dikmeleri lazım ki bu ehemniyette karaktere Sanji'nin eşlik etmesi lazımdı bence.
Yoksa Yamato'yla banyoya mı sattı ağzına ekmek kırdığım
50 kere Dragon'un çocuğu Garp'ın torunu demişler illa spesifik özellik mi belirtmeleri lazım.Ben Yamato için bunu derken itiraz edilmişti aklıma o gelip yazdım. Ama Luffy'e de kandan güç geçtiği bariz ki onunki boyut atladı seçilmiş çocuk çıktı. Lastik değil Nika.
Tayfa içinde aşk olmaz.Yamato artık hasır şapka.Amiral bitki adam ya da ağaç adam efsane bir gücü var. Belki de ormanin tanrısı budur.
Bölümde yamatonun banyosu güzeldi, yamato ve zoro sevgili olsa efsane olur.
Groot gibi bir şey çıkmasın, yeter. Ben Ryokugyu'dan bunun gibi bir şey bekliyorum.Amiral bitki adam ya da ağaç adam efsane bir gücü var. Belki de ormanin tanrısı budur.
Bölümde yamatonun banyosu güzeldi, yamato ve zoro sevgili olsa efsane olur.
Robin'in Sanji'yi kurtardığını ve Sanji'nin bu arc icraat hususunda Zoro'nun ve hatta Tomato'nun gerisinde bırakıldığı gerçeğini unutmamak lazım. Bu durum sıradışı ve kabul edilemez. Karaktere hakkını vermesi lazım Ryo'yu kovalasa yeterde artar bile.Onun radar şuan başka şeylere odaklı. Dikkat ettiysen şeyler dedim