Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1052: Yeni Sabah

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 292 78.5%
  • Orta

    Kullanılan: 62 16.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 18 4.8%

  • Kullanılan toplam oy
    372
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm değerlendirmem şöyle :
-Kutsal ejderler konuşurken Wano sınırının açılacağının planlandığından haberdar olduklarını görüyoruz. İçlerine kurnaz biri varmış denilen kişi çok büyük ihtimalle Momo. 'Nico Robin'i hala ele geçirebiliriz ... Değil mi ? ' repliğinden anladığım kadarıyla öncelik olarak Robin belirleniyor.
-CP0 ın sinyalini bozan kim olabilir diye düşündüren sahnelerin sonunun Shanks veya yeni amirale çıkma potansiyeli görüyorum. Burada yeni amiralin tutumu bence çok önemli. Robin'i ele geçirme görevi almış da olabilir Wano'dan birisi de çıkabilir diye düşündüm. Açıkçası mugiwara filosunun gelmesini de canı gönülden isterim. Sonuçta yonkouların belli bir alanı olur ve bizim tayfanın bununla uğraşacağını pek sanmıyorum.
-Zoro yine değerini ispat edecek şekilde davrandı. Adamdır.
-2 yonkou kadrosu açılmış oldu. Eskilere ne olacak merak etsem de birinin Luffy diğerinin Kid Law ittifağı tarafından doldurulacağını düşünüyorum.
-Ryokugyu ile ilgili sahnelerden anladığım kadarıyla sıkı takip altında ve özenle yapılması gereken bir görevi var gibi duruyor. Burada Robin veya Luffy hedefleniyor olabilir. Bizimkiler kutlama havasındayken bu adamın bekletilmesi hiç hayra alamet değil.
 
Ben Law ve Kid için üzüldüm.Yav bu adamlar da Kaido'Ya karşı savaşmadı mı,Bm'yi indirmediler mi.Hasırşapkalar mis gibi ziyafet hamam sefası falan bu masumlar limanda takılmaca...Hadi tayfalarını geçtim bari kaptanları 'kardeş bak hamama gidicez gelin takılalım iki kese atarız,' falan diye bir çağıraydınız :D
Onlar da kendi tayfalarıyla takılmışlardır. Kid gene biraz ciddi görünüyordu da Law baya keyif modundaydı. Savaştan sonra bir tur daha takılmıştır Robinle bu.

Bir de yazmayı unutmuşum ama Yamato ne tatlı şey ya. Tayfası için gece ibadeti yapıp aç ve pis bir hafta beklemesi. Bu kızın kıymeti iyi bilinmeli. Benim tayfada en sevdiğim kız bu olacak gibi duruyor.
 
Arkadaşlar arkadaşlar. Çok önemsiz konular üzerine yorum yapıp fikir üretiyorsunuz. Asıl önemli olan şu: haftaya çıkacak bölümde Choppper'ın ödülü 150 beri mi olacak, 200 beri mi olacak? Oda, Choppper'ın ödülünü 50'şer 50'şer mi artırıyor, yoksa her seferinde 2 katına mı çıkıyor? Bunu konuşmamız lazım
 
Bu Robin'in muhabbeti ne kadar saçma sapan bir şey ya. Kız daha küçücük bebeyken bir dil öğreniyor, bunu 30 yıla yakın yakalayamıyorlar ve bu dili millete öğretmediğini varsayarak onu kovalamaya devam ediyorlar. Dragon'un aklı varsa devrimci ordusundaki herkes şuan bu dili biliyor olmalı. Neyse onun dışında iyi bölümdü, hem güzel tayfa içi etkileşimler gördük hem de amiral göründü.
Ben Robin olsam hiçbir devrimciye öğretmezdim bu dili. İleride Luffy için sorun olup olmayacakları belli değil.
 
> Ryokugyu için kardeşim helikopter şakası yapıldı mı ?

> Bu arada Robin üzerinden bu kadar muhabbetin dönmesi ve bölümde görülmemesi bir yana tayfanın yokluğunu farketmemesi çok tuhaf. Yani bir şeyler araştırdığını biliyorlarsa bile Wano hala tam güvenlikli bir bölge değil, yanına inzibat dikmeleri lazım ki bu ehemniyette karaktere Sanji'nin eşlik etmesi lazımdı bence.
Yoksa Yamato'yla banyoya mı sattı ağzına ekmek kırdığım :of:
 
Arkadaşlar arkadaşlar. Çok önemsiz konular üzerine yorum yapıp fikir üretiyorsunuz. Asıl önemli olan şu: haftaya çıkacak bölümde Choppper'ın ödülü 150 beri mi olacak, 200 beri mi olacak? Oda, Choppper'ın ödülünü 50'şer 50'şer mi artırıyor, yoksa her seferinde 2 katına mı çıkıyor? Bunu konuşmamız lazım
1000 :beli: olur mutlu son :fool:
 
Ryokugyunun amacı nico robini almak mı acaba? Yoksa aokiji gibi tayfadan biriyle bağlantısı varsa bir selam çakıp gidecek mi :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık