Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1052 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buster Call demek 5 Koramiral + 10 savaş gemisi demek. Acaba bu 5 koramiralin içerisinde Ryokugyu ve Issho amiral olmadan önce amiralliğe aday olan Momousagi ve Chaton da var mı? (Belki Garp? :p )

Ryokugyu'nun bir çiçek üzerinde uçar pozisyonda duruyor olması bitki temelli bir meyveye sahip olduğunu büyük oranda tescilliyor, yıllarca yemek yemeden yaşayabilmesi de fotosentez yapabiliyor olmasına bağlanacak muhtemelen.
 
Hadi yine iyisiniz, 1 ay ara da artık eski bölümleri tekrar tekrar analiz eder durursunuz artık one piecesizlikten.

Bu fırsat kaçmaz.
 
Son düzenleme:
Bir hafta zaman atlamasi oldu iyilesmeler normal. Zaten choppi super bandaj var bi zahmet :)

Amiral ve buster call geliyormus. Buraya tekmi geliyor Hala bilmiyoruz belki başkalari da vardir. Hatta öngörüsteki gibi vegapunk silahi bile gelmis olabilir.

Diger taraftan gelmesinin öteki anlami demekki haberi almis. Tabiki Morgans etkisinden olabilir. Morgans kimden aldı acaba? Ihtimaller apoo yönünde.

2 ihtimal var ya tayfa gittikten sonra gelir ya da oradayken. Gittikten sonra ise wano'da korsan yok. Kaido'lar ölmediyse sessizce alıp hepsini götürecektir. Diyelim tayfa adadayken geldi sanji, zoro, yamato ve bir kaç kisi buster call siler atar bu saatten sonra. Amiral desen yine birsey yapamaz. Şuan sanji zoro belki o güçte tam degil ama sadece 2'si şuan amiral alir. Wano'daki korsanlar birsekilde 2 yonkou indirdi. Çicek ryokugyu neyine güvenerek tek geliyor artık görücez. Fakat buster call da var. Tek denemez. Garip bir durum. istese luffy tek alır hepsini. Kid ve law da var. Bildigin gel beni ez der gibi geliyor. Amrali sanji ve zoro alabilir. 5 koramirali jinbei, killer, Marco, yamato, ve digerleri birlikte alsa. luffy, law ve kid de o arada satranç falan oynar şu gemiyi Sana birakiyorum, bu gemiyi ben indireyim oyunu falan :) Şuan Fuji+ryokugyu+ buster call bile olsa birsey yapamazlar.

En iyi ihtimal muhtemelen tayfa ve korsanlar adadan gittikten sonra geleceklerdir. Bakalım neler olucak ama özünde hikayeyi islemeyi oturtmus oda fena degil.
 
Son düzenleme:
Ulan içime doğmuştu ha, tam Wano gibi uzun bir arc biterken Hunter x Hunter’ın dönme haberleri boşuna çıkmadı diyordum. Bence Hunter One Piece tatildeyken yayınlanmaya başlar.
 
Artık tüm olayların robin etrafında dönecekmiş gibi hissediyorum. Kaçırılması veya kaçırmak isteyenlerin sayılarının artması. Öncelik BB Ve hükümet. Olaylar ilginçleşecek.
 
Lan lan lan ne? Final arc mı? Arc değil saga'dır o di mi? Mesela Yonko Saga 2015'te Zou arc ile başladı ve Wano arc ile bitti, 7 yıl sürmüş.

Umarım bu finalden kasıt budur, ismi de ya Dünya Hükümeti Saga ya da Korsanlar Kralı Saga olur herhalde.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 71)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık