Lütfü kimliğini kaybetmiş, asimile olmuştur.
Katılmayışının şerefine çeksinler daha makbule geçer kesinlikleTayfaya katılışının şerefine bir halay çekseler iyi giderdi.
Lütfü kimliğini kaybetmiş, asimile olmuştur.
Yama anikiLuffy'nin abi/abla dediği insanlar tayfaya katılmamış daha önce. Evet doğru ama daha önce erkeklerle duj alan kadın da yoktu seride. Aynı meyveyi yiyen iki kişi de yoktu.
İlkler vardır arkadaşlar ve bazılarınızın hoşuna gitmeyecek olsa bile Yamato tayfaya katılacaktır.
Ayrıca, Jinbei katıldıktan sonra tayfanın zeka seviyesi azımsanmayacak seviyede yükseldi. Bu seviyenin düşmesi gerekiyor.
Çizik almayan dediğin tayfanin, 3 önemli savaş gücü, bu arcda ölümün kıyısına geldi...keza bu 3 lu daha önce de bir çok kez ölüm kıyısında gezdiler zaten.... Zoro ve luffynin vücudundaki izler malum ayrica.Her arc zaten bir öncesinin kopyası. Bence hiç sırıtmaz ben sevinirim bile. Tayfa vücudunda tek çizik kalmadan yoluna devam etmesi beni okuyucu olarak sorgulatıyor ki bu arcdada vücutlarında düşmanları tarafından yara kalmayacak olarak gidecekler. Robin zaten herkesin aradığı bir isim. Kaçırılması abes kaçmaz ki.
Ah ah keşke öyle birşey olsa da Kata'yi paketlese buradaki Amiral vs Sağkol polyanacilari da gerçekleri fark etse artık.Kim bilir belki Kizaru reis Tüm Kek'tedir...
Luffy, Zoro ve Sanji, bu arc ölümün kıyısına geldi mi? Evet, geldi fakat bana, çok değil, şu sahnenin 10'da 1'i kadar etkileyici bir tane sahne gösterebilir misiniz bu arc'tan? Bu üçünün ya da tayfadan herhangi birinin bu arc'ta yaşadıkları ile alakalı? Ölüm veya ölümden dönüş sahnesi olarak.Çizik almayan dediğin tayfanin, 3 önemli savaş gücü, bu arcda ölümün kıyısına geldi...keza bu 3 lu daha önce de bir çok kez ölüm kıyısında gezdiler zaten.... Zoro ve luffynin vücudundaki izler malum ayrica.