Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1052 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Enies lobby mükemmel bir arc olsa da, aynı senaryoyu tekrar yaşamayız umarım.....
Her arc zaten bir öncesinin kopyası. Bence hiç sırıtmaz ben sevinirim bile. Tayfa vücudunda tek çizik kalmadan yoluna devam etmesi beni okuyucu olarak sorgulatıyor ki bu arcdada vücutlarında düşmanları tarafından yara kalmayacak olarak gidecekler. Robin zaten herkesin aradığı bir isim. Kaçırılması abes kaçmaz ki.
 
Parti yapilacak ama amiral orada ve farkinda degiller şuan cidden enies lobby sonrası gibi mi ilerleyecek yoksa birseyler olacak mi? Cp0'nun den den mushisine söyleyen amiraldir başka ihtimal yok gibi. Bakalım, belkide amiralin ohara ve robin'le baglantisi da olabilir.
 
20 yıllık kıtlığa son vermek üzere Wano'nun sefiri olan Momo göreve geldiği ilk gün dostları için şölen düzenleyip Wano kasasının ayarlarıyla oynuyor
Olmaz bu çocuktan
 
Robin gidici artık kesin.Bir değil iki değil arc başından beri dillendiriliyor ve en son Grosei wanoya müdahale edemiyoruz bari Robin'i alın gelin diyor...Final saga mı arc mı artık hangisi olacaksa Sabo'nun yakalanması ve Robin'in kaçırılması ile başlayan olaylar zinciri ile başlayacak gibi .Şuan Luffy hedefi olan Kaido'yu indirdi zaten, bundan sonrası için bir motivasyon gerekiyordu o da bu şekilde ortaya çıktı.Buradan Robin'i ve Sabo'yu kurtarmak için denizcilerle savaş,en son Onepiece yolunda Teach'le yüzleşme.Başından beri son düşmanın Teach olacağını düşünüyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık