Reyiz burası kurtlar sofrası… bulduğun her açığı deşeceksin…Saygı olsa işine gelenleri örnek gösterip işine gelmeyenleri görmezden gelmezdin
Reyiz burası kurtlar sofrası… bulduğun her açığı deşeceksin…Saygı olsa işine gelenleri örnek gösterip işine gelmeyenleri görmezden gelmezdin
Seni bu konuda herhangi bir şekilde ikna edemem.Zaten nika meyvenin uyanış hali ki bu karakter gülen saçma sapan hareketler yapan bir mod ama kullanıcının bilinci yerinde.Zaten sürekli güldüğü için joyboy dendiğini düşünüyorum.Sen istediğini de yok gorosei böyle dedi bilmem kim böyle dedi ama diğer tarafta luffy diyen var ama onu görme geç sadece goroseinin dediğini al örnek olarak göster.İşinize ne geliyorsa o yine herzamanki gibi
Law neden ekmek yemiyor çünkü yediği ekmeğe ihanet etti ondanBir tane teknik çaldı diye yetiştirmiş olmaz.İhaneti sadakatsizliği ekmek sevmemeyi iyi öğretti ama orası kesin.
Eskiden Dragon'un oğlu yine olay çıkardı, Garp'ın torunu rahat durmuyor falan diyorlardı. Şimdi bunaklar direkt Nika demeye başladılar. Yazar Nika'ya çok önem atfediyor böyle yaparak.Biz boşuna yapmıyoruz işte bu muhabbetleri… mangada olanı söylüyoruz…
Öyle zaten ne diye joyboy diye bir lakap var o zaman? Algınızı mı bi kenara bırakıyorsunuz söylediğiniz şeyi savunmak için anlamıyorum.Seni bu konuda herhangi bir şekilde ikna edemem.
Bu meyvenin kullanıcıları özgürlük savaşçısı oluyorsa hepsinin karakteri öyledir demek sana mantıklı geliyor olabilir napalım yani
Komik duruyor...Reyiz burası kurtlar sofrası… bulduğun her açığı deşeceksin…
Öyle değil sana göre öyle, ortada algı falan da yok, algı olması için ortada bir şey yokken bunları söylemek lazım.Öyle zaten ne diye joyboy diye bir lakap var o zaman? Algınızı mı bi kenara bırakıyorsunuz söylediğiniz şeyi savunmak için anlamıyorum.
Kid'e yapılan itibarsızlaştırma çabalarına dur diyeceğiz reis. Adamın resmi olarak karargahı varken bile adası yok bir şeyi yok diyorlar.Apoo tövbe edip Kid'in filosuna katılmış.Şimdi japoncadan çevirdim.
Yav öyle birşey olsa başka bir bilinçle gelmez mi dalga mı geçiyorsun yav.Konuşan kişi kim luffy bilinç kimin bilinci savaşta? Böyle reankarne mi olur arkadaşÖyle değil sana göre öyle, ortada algı falan da yok, algı olması için ortada bir şey yokken bunları söylemek lazım.
Direkt renkarne gibi bir durumdan bahsetmişler, koskoca yaşlılardan iyi biliyorsunuz işinize gelince değil mi