Çörekçioğlu Luffy 8 Haz 2022 #1,501 Luffy beşincilikten üçüncülüğe terfi etmiş galiba. Diğeri de muhtemelen Kid olabilir.
Haliax 8 Haz 2022 #1,502 Stromy dedi ki: Benim de şimdi aklıma geldi sanji daha mantıklı olmaz mı yanan bacaklarla Genişletmek için tıkla ... mantık ne arar one piecede
Stromy dedi ki: Benim de şimdi aklıma geldi sanji daha mantıklı olmaz mı yanan bacaklarla Genişletmek için tıkla ... mantık ne arar one piecede
kadir †. 8 Haz 2022 #1,505 WG az çakal değil denge bozulmasın diye hemen yeni Imparatorları ilan etmişler. Sistem bozulsa Dragon'un işine gelecek izin vermiyorlar.
WG az çakal değil denge bozulmasın diye hemen yeni Imparatorları ilan etmişler. Sistem bozulsa Dragon'un işine gelecek izin vermiyorlar.
Erwin Smith 8 Haz 2022 #1,507 Aha geldi yeni imparator haberi! Luffy kesin de, diğerini merak ediyorum. Muhtemelen Kid'dir. Law sinirlenecek yine.
Aha geldi yeni imparator haberi! Luffy kesin de, diğerini merak ediyorum. Muhtemelen Kid'dir. Law sinirlenecek yine.
kekomancer 8 Haz 2022 #1,509 Ryokugyu kardeşim geçmiş olsun. Bu uyku işlerini daha önce de görmüştük Gizli İçerik
Tyr 8 Haz 2022 #1,510 Kaido ve Bigmom öldü mü la. Çok acı şekilde magmanın içinde can vererek öldüler. Onlarla ilgili bir konu geçmemiş bile.
Kaido ve Bigmom öldü mü la. Çok acı şekilde magmanın içinde can vererek öldüler. Onlarla ilgili bir konu geçmemiş bile.