Diyemeyiz. Kaido ile arasında bir dostluk var çünkü emir kulu olmasından ziyade.King de Kaido'nun köpekçiği diyebilir miyiz hocam?
Diyemeyiz. Kaido ile arasında bir dostluk var çünkü emir kulu olmasından ziyade.King de Kaido'nun köpekçiği diyebilir miyiz hocam?
Ben diyeceğim bundan sonra.Diyemeyiz. Kaido ile arasında bir dostluk var çünkü emir kulu olmasından ziyade.
Aynen adından belli zaten tartışmaya gerek bile yok.Adamın adı zaten adı zaten kızılköpek(Aka Inu)
Sen istediğini diyebilirsin. Sırf beni sinir etmek için dediğini bildiğimden bu oyuna gelmeyeceğim.Ben diyeceğim bundan sonra.
Fujitora Dof'un kuş kafesini iterken hiçte öyle ağırlığını koruyor gibi bir hali yoktu. İşte amiral daha böyle bir tekniğe çare bulamıyor insanlarda gelip Yonkolarla kıyaslıyor.Bir amiral her zaman ağırlığını korur. Ryokugyu'nun da dehşet güçlü olduğuna eminim ben.
Ben böyle şeylerle uğraşmam da sen çok üstüme geldin sana kendi silahınla saldıracağım artık.Sen istediğini diyebilirsin. Sırf beni sinir etmek için dediğini bildiğimden bu oyuna gelmeyeceğim.
Nerede üstüne geldim yav altı üstü bir laf söyledik bu kadar dertlenme. Ben alışığım darbe yemeye saldırabilirsin sıkıntı yok.Ben böyle şeylerle uğraşmam da sen çok üstüme geldin sana kendi silahınla saldıracağım artık.