Yeni amiral için okumadan geçtiğim bölümleri okuyacağım artık. Bundan sonra olacaklar ilgimi çekecektir diye düşünüyorum.
Öyle zaten. Oda Green Bull'u korsan kral seviyesi göstermeyecekse şu an yaptığı iş tıraş zaten. Ama yine ilk defa tanıtılacağı için karşısına çıkanları güçsüz gösterme eğilimi, çaresiz bırakma eğilimi olacaktır.Wanoda iki tane yonkou indi. Bu saatten sonra ister genç diyin ister çocuk onlara kafa tutacak herkesin durumu sakat
Yaşlandık ulan.Biz bunu yazdık reis 90lı sayfalarda geç kaldın
Shanks ,dragon luffye katılır.Teach de hükümete.Son 126 bölüm dediğimde dalga geçiyorlardı forumda.
Son 60 70 bölümün her sayfası dolu dolu olacak. Shanks, Teach, Dragon, Luffy, Law, Kid, Marine herkes aynı yere gidiyor büyük ihtimalle
Luffy'nin tek atması lazım. Oda gider ot çeker, eroin çeker. Ya da gider kılıç koklar gelir öyle bölüm cizerse bilemem.Yeni amiral şovu Luffy üzerinde yapmasa bari...Daha travmalar taze bizde. Biz sıramızı salalım bu seferlik.
Uyku poleniyle tüm tayfaya teki atacak reis.Luffy'nin tek atması lazım. Oda gider ot çeker, eroin çeker. Ya da gider kılıç koklar gelir öyle bölüm cizerse bilemem.
Brooka işlemez ama brook napabilir?Uyku poleniyle tüm tayfaya teki atacak reis.
dünya hükümeti ödülleri belirlememiştir diyorum ben morgan hükümetten daha hızlı aldıysa haberi bi etkisi yokOlayların üzerinden 1 hafta geçti. Wano'yu terk eden birileri vardır ve onlar anlatmış olanları.
Morgan ödülleri belirlemiyor ama ödül posterleri onun aracılığıyla dağıtıma çıkıyor.