Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1052 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wanodaki savaş artık öyle yada böyle bitti, yeni bir savaş başlayacaksa bile önce dış dünya gösterilir ki bunu heyecanla bekliyorum. Özellikle savaş lordlarının güncel ödüllerini çok merak ediyorum.

Karasakalın wanoya gelmesi tahmin ettiğimiz bir şeydi ama bizimkiler Wanodan ayrıldıktan sonra Karasakalın gelmesinin bir anlamı yok. Karasakal ve Luffy bir yerde karşılaşacaklar ve burası muhtemelen Wano olmaz. Bu yüzden Karasakal wanoya gelirken yolda bir şeyler yaşayıp kendine başka bir rota çizebilir belkide.

Mihawkın yeni dünyaya gitmesi de bir heyecan unsuru. Durduk yere bunu yapmayacaktır. Belki kendisini yakalamaya gelen denizcilerden ilgisini çekecek bir şeyler duydu, yeni dünyaya gitmesine sebep olacak ne duymuş olabilir? 🤔
 
Böyle bir bölüm çıkarsa tekrar canlanırız, kendimize geliriz. İhtiyacımız var böyle bir bölüme. Ayrıca Mihawk'ın kaçmasından kasıt, kurtulmasıdır. Yakalananlar var ya hani, o manada. Yoksa kaçacak adam baştan orada beklemez zaten. Neyse, gerçek olsun da; gerisini çözeriz.
 
Denizci erlerinden kaçmak için Yeni Dünyaya gitmek, nereden baksan Don Krieg'i peşlemek kadar tutarsız. Ya bu adam dahi seviyesinde birisi, biz anlayamıyoruz. Ya da çok güçlü olmasına rağmen saçma sapan şeyler yapıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık