Ooo, Luffy'e lafı geçirmişsin demek ki Luffy'i daha çok sevmiyorsun. Invi düşmanlığı daha fazla bana olandan.Hawkins usta beni de alın sıfırdan başlarım gerekirse diyince Kid işaret çakmış verin şunu sanayiden başlasın demiş.
Ooo, Luffy'e lafı geçirmişsin demek ki Luffy'i daha çok sevmiyorsun. Invi düşmanlığı daha fazla bana olandan.Hawkins usta beni de alın sıfırdan başlarım gerekirse diyince Kid işaret çakmış verin şunu sanayiden başlasın demiş.
Kid sanayi işine girecekse daha fazla adama ihtiyacı var. Bizden de verelim biraz otuz bin adamımız var neticede, garibanın yüzü gülsün.Hawkins usta beni de alın sıfırdan başlarım gerekirse diyince Kid işaret çakmış verin şunu sanayiden başlasın demiş.
Zaten ondan bahsetmiş büyük ihtimalle, Luffy'nin filoya falan girer doğru yolu buldum der.Hawkins'in karakterinin bozulması için, onurlu bir eylemde bulunması gerekiyor.
O evrende yaşayan kime sorsan bunun gerçekleşeceğine ihtimal vermez. Zaten gördük nasıl yenildiklerini zorlama şekillerde oldu.Hawkins nereden bilsin %000000.1 ihtimal gerçekleşecek de Kaido ve Bigmom yenilecek.
10 numara bir karakteri, 10 numara bir duruşu vardı Reis'in
Killer adamı evire çevire dövdü valla zorlama falan olmadı. Killer'a saygı duysa kimse niye duydun demez.O evrende yaşayan kime sorsan bunun gerçekleşeceğine ihtimal vermez. Zaten gördük nasıl yenildiklerini zorlama şekillerde oldu.
Bege kadar olamadı.Hawkins nereden bilsin %000000.1 ihtimal gerçekleşecek de Kaido ve Bigmom yenilecek.
10 numara bir karakteri, 10 numara bir duruşu vardı Reis'in
Kaido ve Big Mom yenilgisinden bahsediyordum ben. Özellikle de Big Mom dövüşü tam bir saçmalıktı bana göre.Killer adamı evire çevire dövdü valla zorlama falan olmadı. Killer'a saygı duysa kimse niye duydun demez.