Hurdacı olmam için sağlam şeyler lazım Sevr anlaşması imzalayacaksam sizinle olur sizi baya bir kısıtlarım.@Millennium Wizard onu da seviyodu kılıcı var diye desene hurdacı olacak.
Hurdacı olmam için sağlam şeyler lazım Sevr anlaşması imzalayacaksam sizinle olur sizi baya bir kısıtlarım.@Millennium Wizard onu da seviyodu kılıcı var diye desene hurdacı olacak.
Apoo yok mu?Hawkings fanları üzülecek gibi oda karakterini bozuyo galiba
Character assassination is not about Yamato, but Hawkins.
Pıçak atmayı siz hurdacılar seversiniz ben değil.Şaka gibi anaya pıçak fırlatmıştı öyle zarar vermeyi umuyordu.Usta bıçak sevmiyor sanırım.
Pıçak atmayı siz hurdacılar seversiniz ben değil.Şaka gibi anaya pıçak fırlatmıştı öyle zarar vermeyi umuyordu.
Serideki en akıllı denen karakter daş atmıştı Bigmom'a niye şimdi Kid'e laf ediyorsun kiPıçak atmayı siz hurdacılar seversiniz ben değil.Şaka gibi anaya pıçak fırlatmıştı öyle zarar vermeyi umuyordu.
Luffy reyizden ne haber var acaba.
Yalnız sen efsane bir yorumu kaçırdın sanırım.Sayının çıktığı gün üstteki arkadaş Kaido havada ölmüş olabilir diyordu. O senin radarından kaçmazdı eminim.Serideki en akıllı denen karakter daş atmıştı Bigmom'a niye şimdi Kid'e laf ediyorsun ki
@Marshall D. Teach Reis ona bir çeki düzen ver banlanmanı istemem, hislerine katılıyorum tabi.
Zamanında savunduğu adam Kid korsanlarına katılınca MW'nin haller.Hurdacı olmam için sağlam şeyler lazım Sevr anlaşması imzalayacaksam sizinle olur sizi baya bir kısıtlarım.
Bunu anca @Ölüm Cerrahı söyler.Serideki en akıllı denen karakter daş atmıştı Bigmom'a niye şimdi Kid'e laf ediyorsun ki
@Marshall D. Teach Reis ona bir çeki düzen ver banlanmanı istemem, hislerine katılıyorum tabi.
Hawkins bir kere kaptan taaamm mı? Kaptanların hepsi sağ kollardan güçlaahahahahajahahshYoksa niye hawkins>zoro yorumlarını gördük bunu demek icin fan olmak gerek
O daşla Mom denizi boyluyordu. Zoro'ya kıyamadı da serbest bırakmış oldu Mom'ı da.Serideki en akıllı denen karakter daş atmıştı Bigmom'a niye şimdi Kid'e laf ediyorsun ki
En akıllı karakterlerden. Dedim he noleeecek.Bunu anca @Ölüm Cerrahı söyler.