Red biri ona bulaşmazsa kolay kolay saldırı modu açmıyor siz hep öyle takılıyorsunuz?@RedTeroR yerine beni anman gururumu okşamadi değil. Ama külliyen yalan olduğu gerçeği değişmiyor
Red biri ona bulaşmazsa kolay kolay saldırı modu açmıyor siz hep öyle takılıyorsunuz?@RedTeroR yerine beni anman gururumu okşamadi değil. Ama külliyen yalan olduğu gerçeği değişmiyor
Zoro’cular doğuştan suçludur doğmak en büyük günahlarıydı.Konu ne bilmiyorum ama Zorocular suçlu.
Bilmem telleri kılıç sanıyormuşum o kadar kafam çalışır mı bilmiyorum.Zoro vs Mihawk olduğunda hangi tarafta olacaksın @Millennium Wizard Zor tercih.
Savaş açan sensin acındırma kendini hiçRed biri ona bulaşmazsa kolay kolay saldırı modu açmıyor siz hep öyle takılıyorsunuz?
Sınır tacizi yapıp durursanız savaş açarız arkadaş.Savaş açan sensin acındırma kendini hiç
Red biri ona bulaşmazsa kolay kolay saldırı modu açmıyor siz hep öyle takılıyorsunuz?
Red şöyle birşey de ondan.Red biri ona bulaşmazsa kolay kolay saldırı modu açmıyor siz hep öyle takılıyorsunuz?
Sınır tacizi yapıp durursanız savaş açarız arkadaş.
Benden sempatik adam mı var yahu şurada… kıskanıyorsun resmen beni…@Millennium Wizard @YonToryu ve @Mr.Bushido Zoroculuktan atılırsa Zorocular biraz halk nezdinde sempati kazanabilir. Bunlar karıştırıyor ortalığı.
Spoiler sahte, boşa uğraşma.''Mihawk şamarı yemek için geliyor'' diye yorumladım. Sen ne diyorsun @Siyah Ateş ?