Kaido'ya o fiziksel gücünü veren zoan meyvesi olmasa Z kopmuş kolu ve modifiyesiz haliyle bile şamar oğlanına çevirirdi.Kaido'yu net sektirebilecek tek denizci Garp'tır.
Kaido'ya o fiziksel gücünü veren zoan meyvesi olmasa Z kopmuş kolu ve modifiyesiz haliyle bile şamar oğlanına çevirirdi.Kaido'yu net sektirebilecek tek denizci Garp'tır.
Usta yine ilgimi çekmeyen fanficlerini yazmaya başlamışsın.Kk seviyesi adam bb farkedene kadar geri kalanları temizler. En son Bb ile kapışır.
aslinda tek basina olmasindan dolayi uzaklasmasi ve müttefik ile birlikte denizcileri karsisina almasi durumu bence cok daha mantikli. Dolayisiyla bir orduya karsi tek kisinin ayrilmasina "kacma" denmemeli diye düsünüyorum.
katiliyorum bir de Mihawk gereksiz gördügü mücadelelere girmeyi sevmeyen tiplerden gibi. Burada da gerek görmemis ve ayrilmis olabilir. O kadar güclü birisi icin kacti/topukladi vs denmesini asiri buluyorum.Mihawk'ın şu an piyasada kaçacağı adam yok yahu. Yetiştirdiği Zoro iki tane Yonko'nun saldırısın tankladı. King'i eforsuz yendi. Zoro bunları yaparken Mihawk Koramirallerden kaçacaksa okumayalım seriyi.
Usta Mihawk'ın vücudu ifrit jambeye dayanabilir mi ?
Nolur Mihawk paket olsun.
İmkansız.Usta Mihawk'ın vücudu ifrit jambeye dayanabilir mi ?