Kaçmıyor 2 kere tek yiyip 2 kere kaybediyor ama her seferinde rakibi vicdanlı davrandığı için en son kalkıp kazanıyorLütfünü geçemez bu konuda en iyi kaçan odur
Kaçmıyor 2 kere tek yiyip 2 kere kaybediyor ama her seferinde rakibi vicdanlı davrandığı için en son kalkıp kazanıyorLütfünü geçemez bu konuda en iyi kaçan odur
ortaligi karistirmada üzerinize yok masallah Ya ben fake news (Morgans) karakterini cok seviyorum, özellikle son dönemde daha da bi ilgimi cektiBütün sırrı bozdun kardeşim.
Kaido max Kiku'nun kolunu alabildi işte. Amiralleri yetiştiren Z , Kaido'yu basketbol topu gibi sektirirdi.Kaido bir amiralin kolunu değil,canını alır.
Kaido'yu net sektirebilecek tek denizci Garp'tır.Kaido max Kiku'nun kolunu alabildi işte. Amiralleri yetiştiren Z , Kaido'yu basketbol topu gibi sektirirdi.
Denizde ise gemiyi keserek yapabilir.Başka bir senaryo pek mümkün değil.Mihawk geliyor işte. Mihawk Wano'ya gelse ve BB tayfasını uzaklaştırsa o zaman forum çöker işte.
aslinda tek basina olmasindan dolayi uzaklasmasi ve müttefik ile birlikte denizcileri karsisina almasi durumu bence cok daha mantikli. Dolayisiyla bir orduya karsi tek kisinin ayrilmasina "kacma" denmemeli diye düsünüyorum.Mihawk geliyor işte. Mihawk Wano'ya gelse ve BB tayfasını uzaklaştırsa o zaman forum çöker işte.
Denizde ise gemiyi keserek yapabilir.Başka bir senaryo pek mümkün değil.
Kk seviyesi adam bb farkedene kadar geri kalanları temizler. En son Bb ile kapışır.Denizde ise gemiyi keserek yapabilir.Başka bir senaryo pek mümkün değil.
Zoronun bu babunda gözü var diyebilir miyizZoro'nun gözünü alan eleman.