Rayleigh de var, başka yok.Aslında Hyo Emice öğretmedi. Hyo Emice nin öğretmeye çalıştığının dışında Luffy zaten çoktan yapabildiği ama nasıl yaptığını bilmediği tekniği öğrendi. Galiba bunu kullanan tek kişi Luffy şu an. Bir kaç kişi daha çıkar.
Rayleigh de var, başka yok.Aslında Hyo Emice öğretmedi. Hyo Emice nin öğretmeye çalıştığının dışında Luffy zaten çoktan yapabildiği ama nasıl yaptığını bilmediği tekniği öğrendi. Galiba bunu kullanan tek kişi Luffy şu an. Bir kaç kişi daha çıkar.
Rayleigh'deki bu değil galiba. Ondaki Hyo Emicenin öğretmeye çalıştığı.Rayleigh de var, başka yok.
Yok, içten patlamalı onunki de. Hyo kelepçeyi çıkaramıyor, Luffy bunu yapınca "bu benimkinden üstün bir teknik" diyor. Rayleigh de yaptı bunu.Rayleigh'deki bu değil galiba. Ondaki Hyo Emicenin öğretmeye çalıştığı.
Hyo Emice'ninki ile de belki de kelepçe çıkarılabilir. Ama farkında değildir. Luffy sonuçta Rayleigh'den görmese haki ile kelepçe çıkarılabileceği bile aklına gelmeyecekti. Ben de senin gibi düşünüyordum ama @Master of Puppets bu konuda beni biraz ikna etti aksine.Yok, içten patlamalı onunki de. Hyo kelepçeyi çıkaramıyor, Luffy bunu yapınca "bu benimkinden üstün bir teknik" diyor. Rayleigh de yaptı bunu.
Çıkarılmaz çünkü temas etmemeye yönelik onunki sadece. Kelepçeyi içinden parçalaman gerekiyor çıkarmak için.Hyo Emice'ninki ile de belki de kelepçe çıkarılabilir. Ama farkında değildir. Luffy sonuçta Rayleigh'den görmese haki ile kelepçe çıkarılabileceği bile aklına gelmeyecekti. Ben de senin gibi düşünüyordum ama @Master of Puppets bu konuda beni biraz ikna etti aksine.
Yaşlı adam zaten içten hasar vermeyi oğretti. Kendi öğrettiği şeyi niye bilmesin.Rayleigh de var, başka yok.
Hayır, temassız vurmayı öğretti o.Yaşlı adam zaten içten hasar vermeyi oğretti. Kendi öğrettiği şeyi niye bilmesin.