Öğlen bombayı saldım kaçtım ne konuşulmuş öyle.
Mangaka smoothie'yi çoktan unuttu. Verdiği güç aşırı gelince ben bunu iyisi mi hiç ortaya çıkarmayayım deyip ölü taklidine geçtiKeşke Yamato'ya son bir savaş çizseymiş, Luffy'i tam yakaladığında Smoothie ortaya çıksaymış onunla savaşıp luffy'i korusaymış sonra tayfaya gelişi çok daha hoş olurmuş.
Tama'nın hikayesi çok hoşmuş.
Unutma bu günü. Ola ki Kid bir gün hasır şapkaları özellikle Zoro'yu överse boş yaptı deriz madem.
Kid'de de liderlik vasfı yok ama kaptan yapmışlar. Çoluk çocuğu korsanlığa yönelten sisteme nalet olsun.King gelse mesela tayfaya katılsa sırıtmaz, çünkü adamın liderlik vasfı yok. Katakuri kendi lider zaten, başkasının altına girmesi saçma olurdu.
Kid liderlik vasfının çeyreğini King'e verse King Yonko olur.Kid'de de liderlik vasfı yok ama kaptan yapmışlar. Çoluk çocuğu korsanlığa yönelten sisteme nalet olsun.
Marco’da da yok neden sadece King. Yeteri kadar gömülmedi mi zaten?Kid liderlik vasfının çeyreğini King'e verse King Yonko olur.
Kaidou King konusundan bilenmiş ondan onu örnek verdim.Marco’da da yok neden sadece King. Yeteri kadar gömülmedi mi zaten?