Dattebayo..! 3 Haz 2022 #33 Çöpönosukenin saçlarına gösterdiği özenin çeyreğini üç arctır Usopp'a göstermiyor Oda. Hey gidi Usopp nereden nereye Luffy'nin elini hiç tutmasa mıydın acaba...
Çöpönosukenin saçlarına gösterdiği özenin çeyreğini üç arctır Usopp'a göstermiyor Oda. Hey gidi Usopp nereden nereye Luffy'nin elini hiç tutmasa mıydın acaba...
Kuroro 3 Haz 2022 #34 Montana dedi ki: Oğlum seni @Kuroro sanmıştım lan ikiniz de like atınca fark ettim sen olduğunu. Genişletmek için tıkla ... Çekirdekten yetiştiriyoruz. Biz gidince buralarda mirasımızı yaşatacak.
Montana dedi ki: Oğlum seni @Kuroro sanmıştım lan ikiniz de like atınca fark ettim sen olduğunu. Genişletmek için tıkla ... Çekirdekten yetiştiriyoruz. Biz gidince buralarda mirasımızı yaşatacak.
theflyingdutchman 3 Haz 2022 #36 Keyifli bölümler başlıyor gibi, sonunda ilerleme görmemizin getirdiği bi ferahlama var galiba bu bölümde. Umarım devam eder.
Keyifli bölümler başlıyor gibi, sonunda ilerleme görmemizin getirdiği bi ferahlama var galiba bu bölümde. Umarım devam eder.
ımmaru 3 Haz 2022 #39 Stunts dedi ki: Haftaya bölüm var mi? Genişletmek için tıkla ... var ondan sonra ara var bir hafta
Amaterasu 3 Haz 2022 #40 Yamato tayfaya hayırlı olsun. orta dedim zoro reis de uyanmış olsaydı iyiye basardım.