Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1051: Wano Şogunu Kozuki Momonosuke

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 222 58.9%
  • Orta

    Kullanılan: 95 25.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 60 15.9%

  • Kullanılan toplam oy
    377
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlar kehanetin gerçek olduğunu ve sonucunu açıklamak için kınlarla çıkıyor ortaya.Wano halkının yıllardır bildiği ve beklediği kehanet gerçekleşiyor ve açıklanıyor.Ne olacaktı kid law mı çıkıp açıklasın yoksa baygın zoro luffyi mi getirsinler? İttifak yaptılar hepsi işte kehanet açıklanıp shogun açıklandıktan sonra luffy falan kendine gelip gerekli övgüler zaten yapılır.Bölüm çıkmadan boş diyenlerden biriyim ama duyguyu çok iyi yansıtmış beklediğimden çok iyi bölümdü.Kid malına bi kaç laf etmeden duramayacağım hapishane köşelerinden kurtardılar yetmedi law abisi arka çıktı korudu kolladı hala daha ne ittifak mı diye bakınıyor artistlik peşinde sanki çok halt etmiş gibi :hhh:
 
Biri de çıkıp demiyor ki 'Ulan sen kimsin, bıktık monarşiden, derebeyden, diktatörden, Kaido Oroçi anamızı belledi, babanın malı mı ulan WanoKuni, bundan sonra Wano halkı kendi kendini yönetecektir, getirin sandıkları' demiyorlar ya koyun gibiler kafayı yiyecem sabah sabah. :)
Seçim yapılanı da görüyoruz Reiper. Wano gibi 20 yıldır esaret altında. Bizim bi Luffy'miz yok.
 
Çok şükür gözleri görüyor reisin bizde görüyoruz ama sen görememişsin bi sıkıntı var gözlerde sanırım bi doktora görün :D Beyoğlu Göz İstanbulun en iyi uzmanlarının bulunduğu hastane oraya bi görün :D
İlkokulda kalmadı mı bu espriler :/ Komik mi bu şimdi?

İkincisi beni tanımıyorsun. Gerçekten gözlerimde sıkıntı varsa ne kadar ayıp etmiş olabileceğinin farkında mısın?

Üçüncüsü sadece görmekle iş bitmiyor. Kiku'yu görünce anlamadı Sanji. Anladığı zaman yaşanacak komik sahneye heveslenmişim. Böyle bir cevap yazmanı gerektirecek bir şey yok.
 
Neyse, en azından güzel bir bitiş olmuş. Oda'nın bölüm başarısı ve başarısızlığı konusundaki istikrarsızlığı inanılmaz. Epey güzel bölüm.
 

Silinmiş Üye

Yanlız Law tam böyle ringe tekrar çıksa rakibini tek darbe ile nakavt eder gibi duruyor. Bırakın tekrar çıksın lan
 
Bölüm güzel nihayet bitti.

Momo'nun Luffy'e özel bir teşekkürünü bekledim yalan yok.

Yürüyüşünde duygulandım bi mutlu oldum. Belli ki meyve sadece fiziksel olarak olgunlaştırmıyor aklen de olgunlaştırıyor. (Güç olarak güçsüz bu belirtildi bu güzeldi)

Ek olarak Jinbe ve Franky'nin Oden'e mesafeli olması bu iki karakteri neden sevdiğimi hatırlattı. Franky hala tetikte Jinbe kaptan ne derse uyarım diyerek mevkiisini biliyor. Öbürleri şebelek şöbelek uhuu kızları gibi seviniyor. Luffy - Zoro hala uyanmamış ne olacak belli değil. Bunlar yuhuuuu
Zaten kaptana sadıklık konusunda zoro, robin, jinbei on numara karakterler
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık