Uyansa da o morfinli kafasıyla çöponosukeyi Kaido sanıp kesse. Hem ZKK'cıların da gönlü olur.Bari zoronun akıbetini söyle oda, adam sırat köprüsünden bilet mi alıyor? yoksa kalkıyor mu?
Uyansa da o morfinli kafasıyla çöponosukeyi Kaido sanıp kesse. Hem ZKK'cıların da gönlü olur.Bari zoronun akıbetini söyle oda, adam sırat köprüsünden bilet mi alıyor? yoksa kalkıyor mu?
Zoro sevinir herhalde.Güçlü kadın muhabbeti görmemiz lazım. Zoro’nun dikkatini çekiyor bu tip hatunlar.
Son yüz bölümde ki en güzel şey olur.Uyansa da o morfinli kafasıyla çöponosukeyi Kaido sanıp kesse. Hem ZKK'cıların da gönlü olur.
Geçen rüyamda bu malın öldüğü spoilerı okudum o kadar içerlemişim. Uyanınca kendime kızdım niye uyandım diye öyle mutluydum anasını satayımSon yüz bölümde ki en güzel şey olur.
Geçen rüyamda bu malın öldüğü spoilerı okudum o kadar içerlemişim. Uyanınca kendime kızdım niye uyandım diye öyle mutluydum anasını satayım
Zoro'nun Enma olmadan kral haki kullanıp kullanmayacağı belli değil şu an. Enma olmadan yine çöp olabilir.Sadece o da değil Her üçüde bunu saldırılarına ekleyebiliyor, tayfa inanılmaz güçlü oldu şu anda.