Wano'yu çizmeye cürret edebilen adam Sanji'ye de h.haki vermez tabii.
Benim aylardır beklediğim haber. Bundan sonra feriştahı gelse alamaz bizim tayfayı...Yamato, Hasır Şapka Korsanlar'ına katılmak istediğini söylemiş, Birkaç kişi buna çok sevinirken, birkaç kişi şok olmuş.
Görmemişin h.hakisi olmuş .d Ona rağmen yakın seviyelerde bitirirlerse Zoro'ya zarar verecek bu portre haberin vardır inşallahSanji de kral haki var mıydı arkadaşlar…? Kskskkslsksk
Bence artık ona ihtiyacı yok görünmezlik dışında o cihazın yaptığı çoğu şeyi zaten yapabiliyor sanji ama şayet franky bir şekilde inceleme fırsatı bulduysa kat kat iyisini yapabilir.Sanji'den bir de suiti aldı adam. Şu haliyle suiti giyse yakmadık can bırakmaz.
Şükür ki aldı. Leş bir şeydi. Yıllardır gen uyanışını bekliyordum. Olması gereken oldu çok da güzel oldu. Bundan sonrası haki teknikleri + ateş seni çağırıyor tekmelerinde biter.Sanji'den bir de suiti aldı adam. Şu haliyle suiti giyse yakmadık can bırakmaz.
Düşmanın en güçlü adamı benim dövüşlerime salça olma diye ultimatom verecek Zoro. Yamato da yav he he tamam sensin çekecek.Yamato’nun tayfaya gelmesi güzel oldu. Zoro’yla diyaloğu nasıl olacak merak ediyordum ama Oda’nın “muazzam” yazarlığını göz önünde bulundurursak diyalog kuracaklarından bile şüpheliyim.