Ahah. İroni yapan kekomancer.yoo ciddiyim hatta yorumum duruyodu ama kanalındaki 1 aylık videoları gizliye aldı telif aldığı için
Ahah. İroni yapan kekomancer.yoo ciddiyim hatta yorumum duruyodu ama kanalındaki 1 aylık videoları gizliye aldı telif aldığı için
Sana bir tavsiye vereyim.o senin tatlılığın
Sanjinin power upları Zoro için birşey ifade etmiyor. Görünmeyecek kadar hızlı hareket ediyor olması Zoro için sorun değil. King de görünmeyecek kadar hızlandı Zoro çat diye kesti. Sanjinin bedeninin güçlü olması da Zoro için bir şey ifade etmiyor. Adamın kesemeyeceği kimse kalmadı muhtemelen seride. Kaido ve ondan daha sert olan kingi de kesti. Kral haki ile kesilemeyecek kimse yok gibi. Doğal olarak Sanjinin power upı Zoro için bir şey değiştirmedi. Ayrıca Zoro ciddi blok kapasitesine sahip 3 kılıçla. Doğal olarak sanji bizim gözümüzde power up almamış gibi bir şey. Ama Zoronun aldığı her power up sanji için ölümcül.
knk sanjinin power up ı bizim için bişi ifade etmiyor ne demek anlamadım bu tayfada sadece zoro ve luffy yok. ayrıca zoro king i arkasında alev varken kesmedi o hali asıl dayanıklık veren alevi gidince hızlanıyo zoro o şekilde kesti herhalde o bölümü heyecandan zar zor hatırlıyon. ayrıca katakuri vs king gelince de o dayanıklık aklınıza gelir inşallah onunla vs atınca katakuri niye alıyo alamadım dayanıklık her şey ya. hız nasıl olsa bişi ifade etmiyorSanjinin power upları Zoro için birşey ifade etmiyor. Görünmeyecek kadar hızlı hareket ediyor olması Zoro için sorun değil. King de görünmeyecek kadar hızlandı Zoro çat diye kesti. Sanjinin bedeninin güçlü olması da Zoro için bir şey ifade etmiyor. Adamın kesemeyeceği kimse kalmadı muhtemelen seride. Kaido ve ondan daha sert olan kingi de kesti. Kral haki ile kesilemeyecek kimse yok gibi. Doğal olarak Sanjinin power upı Zoro için bir şey değiştirmedi. Ayrıca Zoro ciddi blok kapasitesine sahip 3 kılıçla. Doğal olarak sanji bizim gözümüzde power up almamış gibi bir şey. Ama Zoronun aldığı her power up sanji için ölümcül.
Umarım Law fanı çıkar.@3ji_kyun Kid sever misin peki? Ona göre muamele.
Ada kadar var mıdır bilmem de içe katlanmış yumruk kadar büyük. Bu yumruk da neredeyse ada kadardı. Yani saldırdığı durumda kimse adadan kaçamazdı.Ben büyümüyor demedim ki. Kaidonun kafası ada kadar değil dedim.
evet biraz daha görmeliyiz ama şu anlık iyi@3ji_kyun Kid sever misin peki? Ona göre muamele.
Sanjinin power upları Zoro için birşey ifade etmiyor. Görünmeyecek kadar hızlı hareket ediyor olması Zoro için sorun değil. King de görünmeyecek kadar hızlandı Zoro çat diye kesti. Sanjinin bedeninin güçlü olması da Zoro için bir şey ifade etmiyor. Adamın kesemeyeceği kimse kalmadı muhtemelen seride. Kaido ve ondan daha sert olan kingi de kesti. Kral haki ile kesilemeyecek kimse yok gibi. Doğal olarak Sanjinin power upı Zoro için bir şey değiştirmedi. Ayrıca Zoro ciddi blok kapasitesine sahip 3 kılıçla. Doğal olarak sanji bizim gözümüzde power up almamış gibi bir şey. Ama Zoronun aldığı her power up sanji için ölümcül.
evet bu bilien bişi zoro tatsumaki ile saldırdığında kaido da işledi king de bişi olmadıKing Kaido'dan daha mı sert?