Zoro'nun gariban sayılacağı gün kıyametin habercisidir. Öyle torpilli bir çar kendisi.Sana yanlışlıkla gelmiştir.Bir tek Zoro’ya ve Zoro fanlarına kızgınları sıralıyor çünkü gariban olmayan tek ismin Zoro ve fanları olduğunu iyi biliyor.
Zoro'nun gariban sayılacağı gün kıyametin habercisidir. Öyle torpilli bir çar kendisi.Sana yanlışlıkla gelmiştir.Bir tek Zoro’ya ve Zoro fanlarına kızgınları sıralıyor çünkü gariban olmayan tek ismin Zoro ve fanları olduğunu iyi biliyor.
Her türlü seçilir, Oden'e çok benziyor. Wano halkı acımaz basar Turna'ya.Beleş iktidar, demokrasi olsa seçilemez.
Öyle bir şey olsa Balıkadam adasında Zoro Luffy’e kan verirdi.Gerçek mi bu ? Ula desene Zoro'ya son vuruşu da vurmuş hain Oda
Edit: Baktım şimdi de öyle bir şey göremedim, çok şükür
Orochi'ye yapılan gibi Shogun-sama diye etrafında pervane olacak bir sürü kadın var. Bence gayet şanslı adam.Düşününce Momonosuke çok şanssız adam ya. Küçük yaşta yaşadığı onca travmatik şeyi geçiyorum zaten, şimdi de 8 yaşında bir çocuğun kalbiyle yetişkin bir bedende, sırtına bir ton sorumluluk yüklenmiş şekilde hapsedildi. Fedakarlıklarını asla unutmayacağız şef.
Sanmıyorum ki daha güçlü olsun.Bilse kullanır, dediğim gibi bu saldırı daha güçlü. Bilmediği bariz.
Öyle bir şey olsa neden Luffy'den alsınlar orada bir sürü daha iyi durumda insan var onlardan birinden alırlar ki öyle yapmışlardır.Öyle bir şey olsa Balıkadam adasında Zoro Luffy’e kan verirdi.
Ya sen bu İnvictus manipulasyonlarına aldanma oy toplayacak kendi lobi kuracak çok farklı amaçları var.Garibanım diye geçiniyor ama bir elinde latte öbür elinde puro haykırarak okuyor buradaki mesajları resmen eğlencesine meze oluyoruz.Zoro'nun gariban sayılacağı gün kıyametin habercisidir. Öyle torpilli bir çar kendisi.
Anlayacağın dilden söyleyim "yav he he"Sanmıyorum ki daha güçlü olsun.
Öyle bir şey olsa neden Luffy'den alsınlar orada bir sürü daha iyi durumda insan var onlardan birinden alırlar ki öyle yapmışlardır.
Dayak manyağı oldular, hiç bir halta yaramadılar, doğru düzgün ölmeyi dahi beceremediler ama her şeyi yapan kendileriymiş gibi poz kesiyorlar.Kınları görmekten gına geldi. Birde havalılarmış gibi poz kesiyorlar ya gülesim geliyor.
@II. Invictus ve garibanlık.Ya sen bu İnvictus manipulasyonlarına aldanma oy toplayacak kendi lobi kuracak çok farklı amaçları var.Garibanım diye geçiniyor ama bir elinde latte öbür elinde puro haykırarak okuyor buradaki mesajları resmen eğlencesine meze oluyoruz.
İstediğin dilden söyleyebilirsin bir şey değişmezAnlayacağın dilden söyleyim "yav he he"