Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1051 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç işe yaramadılar mı? Kaido'nun 3 ana komutanından birini indirdiler. Big Mom'ın adaya gelen en güçlü adamlarından birini indirdiler. Oroçi'yi infaz ettiler. Kaido'nun istihbarat biriminin başındaki Fukurokujo'yu yine bir kın indirdi. İzo tek başına 2 Cp.0 ajanını tuttu hatta birini yenip diğerini de yaralı yolladı. Kınlar iki imparatorun aynı anda Onigaşima katlarında katliam yapmasını engelleyip, savaş eşleşmeleri oturana ve ortalık sakinleşinceye kadar İmparator tuttular. Derisi aşılmayan imparatoru yardılar. Momonosuke bizzat, adanın Luffy'nin final saldırısıyla atomlarına ayrılmasını engelleyip adadaki tüm karakterlerin hayatını kurtardı.
9 kının yenilmesi normaldi de daha sonra yamato tek başına Kaido’ya karşı bunlardan iyi savaşınca çok çöp göründüler.

Kınlara çöp demek yamato’nun hayvanlığını kabul etmekten daha kolay geliyor bazı insanlara.
 
Momo karizma olmuş, Yamato gelecek o zaman Carrot a veda mı edeceğiz? Carrot da kalması lazım. Onun dışında bölümde gram ilerleme yok. Nami ile Robin momo'yu alıp yine duş alırlar mı? Samuraylarda gram beyin yok, bunlar her şeyi haketmiş. Momo hemen nasıl en iyi shogun oluyor. Kendiniz yönetin işte.
 
Uyanış açan karakterlerin tekniği kullandığı sahnelere bakarsan hepsi uyanış açtığını vurgulayarak konuşuyor, tekniği açıklıyor. Yani çer çöpe uyanış açtırıp açıklama yaptırıyorken Kaido'ya yaptırmama ihtimali yok bana kalırsa. Kaido uyanış açsa 1 bölüm onu anlattırırdı. :)
Olabilir ama bu formun ona güç verdiği bariz. Meyvesini üst düzey kullanıyor yani.
Bu bir sayfa önceki haliyken.
Luffy'e saldıracakken suratı iyice Ejderha haline dönmeye başlıyor. Dişleri sivriliyor, kaşı değişiyor, burnu da Ejderha halindeki burnuna dönüyor ve kolları ve bedeni de büyüyor.
Geri formdan çıkarken önce dişleri eski haline dönüyor, yavaş yavaş kaşının eski haline dönmesini bile çizmiş. Üst perdede diş normale dönmüş ama kaş dururken alt panelde kaş da normale dönüyor. Böyle teknik analiz başka yerde bulamazsınız. :a:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık