Bizim aramız bozulmaz merak etme. En azından beni destekleyenler sağlam isimler. Devrimci severler gibi değil. Onun seveni de yok gerçi dimi.Sen bence sus agam. Bir zorocular destekliyor seni onları da kaybetme gazla yorum atıp
Bizim aramız bozulmaz merak etme. En azından beni destekleyenler sağlam isimler. Devrimci severler gibi değil. Onun seveni de yok gerçi dimi.Sen bence sus agam. Bir zorocular destekliyor seni onları da kaybetme gazla yorum atıp
Bizim forumdakilerin kızması için Zoro+Sanji de hatta Jinbe ekle arada vardır 2-3 balık fanı.Sakazuki, Marco ve King'i aynı anda alır.
Sakazuki şuan filo amirali ama. Onları ben bir tık daha üstün görüyorum amirallerden. Yinede bu iki sağ kolu aynı anda alabileceği kadar bir seviye değil. İmparator harici öyle bir şeyi yapamaz kimse.Sakazuki, Marco ve King'i aynı anda alır.
Adam başkalarıyla ilgilenirken uçarak gelip vuruyor işte İchiji hiç beklenmedik anda olayları hız zaten bunların.Peros da gözlem ustası sayılmaz.Diğerlerine sadece gülüyorum Jack dediğin adamın içinden 2 sulong geçti.Yaraları sarıp geri geliyor öyle bu performansı çıkarıyor bu adam onu hesaba katmadan ne desen boş.Sürpriz yumruk gözünün önünde yediğin yumruk değildir bu birincisi.
Evet aynısını sergilemedi zaten.Daha bile iyisini sergiledi bu da ikincisi.
Gafil başladığı Wanda+Carrot savaşında da yendi rakiplerini,Neko'ya karşı da gafil avlanarak başlayıp Jack'in İnu'ya getirdiği halden beter hale getirdi adamı.Öyle de antik zoan dayanıklılığı ve iyileşmesi olmadan rakiplerini yendi ha bu adam.Tüm dünya Peros maks Jack'ın 1 tık altı olduğuna inanmış.Sen inansan ne olur inanmasan ne olur.Cracker'ın kaç bisküvi askerini yener diye konu açıyorlar reddit'de,bırak Jack'in Cracker'ı yenmesini
Sakazuki de Kuzan da aynı anda Zoro ve Sanji'yi alır. Jimbe bu isimlerin yanında etkisiz eleman boşa safları sıklaştırmaya gerek yokBizim forumdakilerin kızması için Zoro+Sanji de hatta Jinbe ekle arada vardır 2-3 balık fanı.
Yonkoular bir sag kola tek atabiliyor amiraller niye atamasınHe aynen -9. Amiraller sağ kollara tek atar de birde tam olsun. Hey Allah'ım sen bana sabır ver.
Dümdüz önüne gelip yumruğu çakıyor.Adam başkalarıyla ilgilenirken uçarak gelip vuruyor işte İchiji hiç beklenmedik anda olayları hız zaten bunların.Peros da gözlem ustası sayılmaz.Diğerlerine sadece gülüyorum Jack dediğin adamın içinden 2 sulong geçti.Yaraları sarıp geri geliyor öyle bu performansı çıkarıyor bu adam onu hesaba katmadan ne desen boş.