Gerçekten ilk 5 koyarım.Bi de yanına Punk Hazard.Bu kadarcık övgü suçun affedilmesine yetmez edit yap bari :/
Gerçekten ilk 5 koyarım.Bi de yanına Punk Hazard.Bu kadarcık övgü suçun affedilmesine yetmez edit yap bari :/
İchiji'den dayak yiyen Peros Jack'le aynı perforamansı sergiledi Uyan uyan geldik .dSen az çakal değilsin ha.Bugünleri mi gördün nedir hem germa övüyordun hem de tatlı komutanlara toz kondurmuyordun.Böyle oynamak olmaz ama bu hileli yaklaşım. Germa krakeri teke tekte dövemez muhtemelen.Döverse komutanlar çöpmüş deriz derler yani.
Tabii öyle maksat Kataya sallamakGermayı tüm sağ kollar aynı anda alır yav
O sağ kolcuktu di mi @Miyata IchiroKing'den şüpheliyim ya.
Birincisi İchiji sürpriz yumruk vurdu Jozu gibi ikincisi de Peros Jack ile aynı performansı sergilemedi.Kaç kez söyleyince anlayacaksın bilmem 40 falan herhalde.İchiji'den dayak yiyen Peros Jack'le aynı perforamansı sergiledi Uyan uyan geldik .d
Anladım da anlamamış gibi yaptım.Tabii öyle maksat Kataya sallamak
Katakuri elinin tersiyle İchiji'yi yendi.Ne uyanış,ne kare mochi,ne mogura kullandı bunu yaparken de.Judge İsterse Mephisto'nun esiri olsun,Kata yer Judge'yi.Duygularının esiri olmamış bir Judge izleme imkanımız olmadı, bu yüzden net bir şey diyemeyeceğim. Sonuçta Luffy de sağ kol dövdükten sonra imparatordan tek yemişti. Judge da benzer bir şey yaşamış olabilir, Katakuri'ye karşı şans veririm ben Judge'a.
Amiral 10 ise King 9 falandır yapma gözünü seveyim.şöyle ufacık bir fark var
Bir sıfır ve bir nokta çok şey değiştir. 0.9 diyecektin herhalde.Amiral 10 ise King 9 falandır yapma gözünü seveyim.