şöyle ufacık bir fark varE sağ kol ile amiral arasında da çok fark olmadığına göre amiral potasına girmiştir.
şöyle ufacık bir fark varE sağ kol ile amiral arasında da çok fark olmadığına göre amiral potasına girmiştir.
Sıralamalarını merak ettim.Yapma be reis. Adadaki en güçlü 4. kişi Zoro. Korsan olarak da BM ve Kaido öldüyse 5.'liği almıştır.
Uyanış açmadı adam yahu çer çöp uyanış açıyor, Luffy daha ne olduğunu bilmeden uyanış açıyor Kaidoda yok.0 kilimoetre bir kaido luffy'den hic bi koşulda tek yemezdi momo sırf bi anlığna bulut cıkarıp ada taşıdı diye pestili cıktı kaido bunu saatlerdir yapıyo üzerine savaşıyo luffy sürekli enerjisi azalan dezavantajli bi kaido'yu yendi.
E. Odanın şablonu bu. Nika sabaha kadar uğraşsa yenemezdi Kaidoyu, şablon devreye girdi.Önemi yok güc kıyası işını bıraktım ben (Zoro her zaman luffy'nin arkasında olacak uzağinda değil bu benim icin yeterli.)o ymuruğu kaido kendine olan aşırı güveninden yedi yoksa kacması lazımdı rahatlıkla bunu yapabilirdi luffy sırf bunu yapmasın diye tutuyodu onu
Luffy>Shanks>BB>Mihawk>ZoroSıralamalarını merak ettim.
Tek attı birader tek. Siz baya uçmuşsunuz.Uyanış açmadı adam yahu çer çöp uyanış açıyor, Luffy daha ne olduğunu bilmeden uyanış açıyor Kaidoda yok.
E. Odanın şablonu bu. Nika sabaha kadar uğraşsa yenemezdi Kaidoyu, şablon devreye girdi.
Enel lastiğin antisi olduğunu bildiği halde devasa gülleye kafa atar.
Lucci dev yumruğu görür kafa atar
Dof aynı şimdi de Kaido işte. Şablon iş başında.
Sen az çakal değilsin ha.Bugünleri mi gördün nedir hem germa övüyordun hem de tatlı komutanlara toz kondurmuyordun.Böyle oynamak olmaz ama bu hileli yaklaşım. Germa krakeri teke tekte dövemez muhtemelen.Döverse komutanlar çöpmüş deriz derler yani.Kata o bıyıklarını tek tek yolar yalnız Judge'nin .d
Mantıklı. Adada nasıl 4. oluyor? Kaido ile Big Mom'ı mı saydın?Luffy>Shanks>BB>Mihawk>Zoro
edit: sen ne düşünüyorsun bu noktada?
Senin hayatının en mutlu döneminin dressrosa olması gerekiyordu. Usta suçta darbede hıyanette rekora koşuyor Silivri göndermeyelim de ne yapalım. @Montana :S