İmparator dediğin böyle inmemeli. Oda ne yapacağını şaşırdı. Ben şu zamana kadar okuduğumuz Kaido'nun bu şekilde yenilecek bir karakter olduğuna inanmak istemiyorum.Nedense her şeyin bittiğine inanasım gelmiyor. İki imparatorun yerin dibinde öfkeyle yattığı bir adada, kutlama partisi ile bitecek bir arc hayal edemiyorum. Ortalık çok fena karışacak.
Ashura'nın tavsiyesine kulak vermekte fayda var. Oden stili ile Kaido'yu kesip bayılttıklarında, "kellesini almadan, nefesini kesmeden dövüş bitmiş sayılmaz" diyordu reis.İmparator dediğin böyle inmemeli. Oda ne yapacağını şaşırdı. Ben şu zamana olduğumuz Kaido'nun bu şekilde yenilecek bir karakter olduğuna inanmak istemiyorum.
Ne yapsak ne etsek de wano arcı en ince ayrıntıya kadar işlenecek anlaşılan.Toko beni Tama'dan daha çok duygulandırıyor ya. Yasu ile olan bağı güzel işlendi. Bu bölümde tatlı bir sahne ayrılmış kendisine.
Böyle içimi ısıtan sahneler benim için dert değil. Asıl sıkıntı bölümlerce süren yumruklar, koşturmalar vs.Ne yapsak ne etsek de wano arcı en ince ayrıntıya kadar işlenecek anlaşılan.
Tespitin harikaBöyle içimi ısıtan sahneler benim için dert değil. Asıl sıkıntı bölümlerce süren yumruklar, koşturmalar vs.
Bence Kınların Kaido'yu öldürmesinin imkanı yoktu. Hepsini toplasan bir Oden etmez güç bakımından.Ashura'nın tavsiyesine kulak vermekte fayda var. Oden stili ile Kaido'yu kesip bayılttıklarında, "kellesini almadan, nefesini kesmeden dövüş bitmiş sayılmaz" diyordu reis.
Olay Kınların gücü değil burada. Kaido'yu aradan çıkarmanın tek yolunun kellesini almak olduğuna vurgu yapılması.Bence Kınların Kaido'yu öldürmesinin imkanı yoktu. Hepsini toplasan bir Oden etmez güç bakımından.