Nerede var Zoro?Neyse bölumde zoro var işin tek güzel tarafı.
Nerede var Zoro?Neyse bölumde zoro var işin tek güzel tarafı.
Bu adam insan aklı ile dalga geçiyor.Görselde Kaido ve Big Mom'un içine düştüğü iki deliği görüyormuşuz.
mükemmel bir şey olacak gibi duruyor 2. bölüm tabii ODA düzgün işlerseBalık adam adasıyla Big Mom, punk hazarla Kaidoya bağlanan serinin sonu Wano da bitiyor.Yeni dünyanın birinci bölümü bu şekilde sona eriyor.2.Bölümde Akagami devrimciler ve amiraller üçgeninde seri devam edeceğe benziyor.
Oradaki görsel anladığım kadarıyla temsili. Direkt olarak bölümde bu çizilmemiş sanırım.Bu adam insan aklı ile dalga geçiyor.
Yok bana direkt iki imparatorun da magma deliğine düşerek yenilmesi düşüncesi saçma geliyor.Oradaki görsel anladığım kadarıyla temsili. Direkt olarak bölümde bu çizilmemiş sanırım.
Monster Luffy said:Nerede var Zoro?
Momo ağlardı, çöplüklerde
Biz seninle gülüşürdük
Onigasimada bombalar yağardı her gece
Biz durmadan savaşırdik
Beni yenmek o kadar mı kolay
Oda olmasa nefesin durar
Dün gibi dofiye zor yenip geldin
Joy boy olup gelme
Acımasız olma Oda bu kadar
Lavlar da bırakıp, çekip gitme
Biraz dinleniyordum kaptanımı kurtarmaya geliyorum şimdi sen merak etme.kaido yada big mom çok ölceğini sanmam. king gelip kaidoyu o delikten çıkaracak. lunarialılar için her ortamda hayata kala bilirler boşuna denmedi.
Bir Lunaryalıyı fazla hafife alıyorsun. King göklerin kralıdır.King şuanki haliyle tavuk kadar bile uçamaz. Boşuna ümitleniyorsun