Serinin en hızlısı olabilir ama Marco , Yaşlı Rayleigh durdurabildi Kizaru'yu. Yani gayette hasar verebilirler.Meyveleri ortada dediğin Kizaru logia hasar bile veremezler Kizaru'ya serinin en hızlısı olduğunu filan da eklememe gerek yok herhalde.
Serinin en hızlısı olabilir ama Marco , Yaşlı Rayleigh durdurabildi Kizaru'yu. Yani gayette hasar verebilirler.Meyveleri ortada dediğin Kizaru logia hasar bile veremezler Kizaru'ya serinin en hızlısı olduğunu filan da eklememe gerek yok herhalde.
Yaşlı Ray sağ kol+ seviyesi, Marco'da sağ kol seviyesi. Kınların en iyileri yc3 seviyesi. Ki Marco hasar veremedi. Yaşlı Ray verebildi ışınlanırken. Kınlar Ray'in yaptığını yapamaz.Serinin en hızlısı olabilir ama Marco , Yaşlı Rayleigh durdurabildi Kizaru'yu. Yani gayette hasar verebilirler.
közde ejder kokorec, tütsülenmis beyin (yarisi) ve yagli kavurma. Bu lavda da ne bereket varmis yaYılların Yonko fanıyım. Odamda Shanks, Kaido, BM posterleri dolu. Ama yanılmışım.
Magmaya yenilen 3 Yonko ile Akainu > Yonko netleşti. Artık ben de Amiralciyim.
Kaido'nun tayfası da en fazla 8-9 tane Jack eder zaten.Oluru en fazla Jack, Peros olan adamlar nasıl imparator tayfası oluyor. Sadece Zoro ve Sanji'yi yollasan fazla zorlanmadan döver bunları.
@II. Invictus Prime Wb vs Luffy konusu hazırlıkları bitmedi mi daha
Doğrudur ben sizin takip ettiğiniz Two piece miydi zoro piece miydi neydi adı o seriyi takip etmiyorum haklısınLuffy'i oğlum gibi görüyorum diyordu adam asıl sen ne diyorsun? Seriyi takip eden biriysen azcık da bilincin varsa zaten anlaşılıyor bu