Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1050: Onur

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 152 45.9%
  • Orta

    Kullanılan: 83 25.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 96 29.0%

  • Kullanılan toplam oy
    331
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
9 Kin'ın ölmemesi buyuk bir trajedidir.

Geleceğe tasiyabilecekleri hiçbir hikayeleri yok. Malkoçoğlu Ölüm Fedaileri gibi bayrağı dikip gitmeleri lazımdı.
Kinemon ölmeliydi. Kanjuro'yu infaz ettikten sonra Kaido'ya karşı son kez tek başına mücadele edip Momoları kurtardığı sahne muazzamdı. Başka hiçbir One Piece karakterinin ulaşamayacağı karizma seviyesine ulaştıktan sonra misyonunu tamamlamıştı zaten.

Adam Katakuri'nin yese öleceği saldırıdan kalktı...
 
İşte bu yüzden Luffy öldü Nika halletti işi diyoruz.Evrenin istatistiklerine tamamen aykırı.Meyvenin aklı var diye boşa denmedi.Hükümetten kaçtıysa etrafında saçma olaylar olmuş öyle kaçmıştır gücü çevreye yayılmıştır.Zihin kontrolü yada ayaklanma olacak hali yok ya.Meyve şeytanı yenmeden bile etkili yani gücünü açığa çıkarıyor.İlerde detayları gelecektir.
Eskiden olsa şu mesajını beğenir geleceğe umutla bakardım ama artık bu seriden hiiiç böyle beklentilerim kalmadı. Herhangi bir şeyi tutarlı bir senaryoya bağlamasını beklemiyorum. Tek beklediğim birkaç tane merak ettiğim gizemi açıklaması. Onlar açıklansa finalini bile okumayabilirim.
 
Wano samurayları kadar övülüp de bu fos çıkan başka karakterler olmadı herhalde. Ryuma ve Oden dışında at çöpe gitsin yc3 seviyesi anca çıkıyor onlardan sonra.
Korsan tayfası olarak değil de, ada halkı olarak bakarsan ortalamanın çok üstünde kalıyor Wano halkı. Bahsedilen de o zaten. Bunlardan güçlü olduğunu bildiğimiz, daha doğrusu olduğu söylenen bir tek Elbaf var.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık