Sınava çalışmaya gittiğimde bile sizden kaçtığımı sandınız kendinizi gözünüzde çok büyüttünüz be..Mesai değilde kaçmak diyelim biz ona.
Bazıları yancı sever@Ölüm Cerrahı Umarım Tiksav kızgın surat yağmuruna boğmaz ama Law>Kid
Sınava çalışmaya gittiğimde bile sizden kaçtığımı sandınız kendinizi gözünüzde çok büyüttünüz be..Mesai değilde kaçmak diyelim biz ona.
Bazıları yancı sever@Ölüm Cerrahı Umarım Tiksav kızgın surat yağmuruna boğmaz ama Law>Kid
Ölüm Cerrahı yazmış sandım ne diyeceğimi bilemedim.Bazıları yancı sever
İki Law övmedik diye fanlığımız sorgulanmış...
Sizlere cevabı bırak forumu globalde dünya bile verdi. Tekrar olayları buraya getirme bence zararlı çıkarsın. Şu yazdığın her iki yorumda da hem de.Sınava çalışmaya gittiğimde bile sizden kaçtığımı sandınız kendinizi gözünüzde çok büyüttünüz be..
Bazıları yancı sever
Kendi adamın bile dönek diyecek neredeyse.. olmadı be artyİki Law övmedik diye fanlığımız sorgulanmış...
Law çıksın gözüksün. Gerekeni yine yaparız. Gözükmediği için fazla mesai harcayamam şu an. Amirallerin vakti geliyor. Çalışmak lazım biraz bir amiralci olarak :d
Estağfurullah. Cp0 sevdan da var ya hangisi daha yoğun onu bilmiyorum sadece. :d.d Ama özünde amiralciymişsin hani mesela. Direkt Lawcılara girdim ben konuyu :dd.dİki Law övmedik diye fanlığımız sorgulanmış...
Law çıksın gözüksün. Gerekeni yine yaparız. Gözükmediği için fazla mesai harcayamam şu an. Amirallerin vakti geliyor. Çalışmak lazım biraz bir amiralci olarak :d
En azından fanı değilim diyip kaçmıyorum aradan :dKendi adamın bile dönek diyecek neredeyse.. olmadı be arty
Global dediğin nereymiş yav. Zorogen mi ? Olaylardan ne zararlı çıkacam tek başıma gayet iyi iş çıkardım ben .dSizlere cevabı bırak forumu globalde dünya bile verdi. Tekrar olayları buraya getirme bence zararlı çıkarsın. Şu yazdığın her iki yorumda da hem de.