Döndüğünde Alberto'ya oy atacağım bahtsız adam
Döndüğünde Alberto'ya oy atacağım bahtsız adam
Çok daha gereksiz şeyler için "qandırdım ehehe xd" yaptı bu adam. Kaido için de yapsın bir şey olmaz.Olum o tren kaçtı ama adamın dünyasını kaydırıp fb göstererek yerin dibine uğurladıktan sonra kandırdım nazlı yari diye uyanışla geri getiremezsin. Suyunun suyu çıkar iyice
Omuzlar hazır ne zaman isterseniz yapmanız gerekeni biliyorsunuz yanınızdayız her zamanKendimi kirlenmiş hissediyorum… bu kaçıncı inanış… bu kaçıncı hüsran… ne güzel kabullenmiştim… ne istediniz lan Benden… Msksksksk
Haklısın reis ben bir ayar çekeyim ona en iyisi.Aman reis... Ban yeme boş yere.
Bu tünelin ucu ZKK'ya çıkar gençler aman diyim ne dilediğinize dikkat edin. Kalbi temiz adamın duası kabul olur. Bushi söylensin dursun yaprak kımıldamaz siz iki aklınızdan geçirirsiniz anında spoilerı gelir, yapmayın.Çok daha gereksiz şeyler için "qandırdım ehehe xd" yaptı bu adam. Kaido için de yapsın bir şey olmaz.
O kadar kral adam dedim övdüm seni, 50 kere şikayet ederim yapma.Haklısın reis ben bir ayar çekeyim ona en iyisi.
Yaptım bile reis. Şimdi bu saçma olay yüzünden ban yersem daha çok sinirim bozulacak. Adamsan şikayet etmezsin.O kadar kral adam dedim övdüm seni, 50 kere şikayet ederim yapma.
Sana bir sır vereyim.Yaptım bile reis. Şimdi bu saçma olay yüzünden ban yersem daha çok sinirim bozulacak. Adamsan şikayet etmezsin.