Gerçek bir spoiler beni bu kadar mutlu edemezdi, anlamalıydım.
Kıyamam nasıl sevinmişti yaAha ZKK mi geliyorrrrrrrr ksksksk
Benim hoşuma gitti. Bende bundan hoşlanıyorum alla allaYoo bildiğin bok gibi fantezi yazmış
Spoiler'ın sahte olması @II. Invictus'a yazar. Hep bu adamın yüzü gülüyor.Gerçek bir spoiler beni bu kadar mutlu edemezdi, anlamalıydım.
Yıllardır beklenen yonkou savaşının finali böyle olmamalıydı diye dertlenen benim için harika bir spoilerdı.Yoo bildiğin bok gibi fantezi yazmış
Aman reis... Ban yeme boş yere.O videonun aynısını diyordum valla içimden. Şu hayatta bi şeyimde doğru gitsin ya!
Olum o tren kaçtı ama adamın dünyasını kaydırıp fb göstererek yerin dibine uğurladıktan sonra kandırdım nazlı yari diye uyanışla geri getiremezsin. Suyunun suyu çıkar iyiceYıllardır beklenen yonkou savaşının finali böyle olmamalıydı diye dertlenen benim için harika bir spoilerdı.
Sen böyle yazınca değiştirdi sandım, hala duruyor öyle. Yolun açık olsun kral adam.Aman reis... Ban yeme boş yere.
Hep Luffy mi geri gelecek diyenler için Oda çıkartıp masaya vurmak istemiş.Olum o tren kaçtı ama adamın dünyasını kaydırıp fb göstererek yerin dibine uğurladıktan sonra kandırdım nazlı yari diye uyanışla geri getiremezsin. Suyunun suyu çıkar iyice