Kid aldı o rütbeyi garibancı kardeşim. Garibana yakışır.Doğru olabilir.
Law yanlıyor.
Kid aldı o rütbeyi garibancı kardeşim. Garibana yakışır.Doğru olabilir.
Law yanlıyor.
CKK oĺsa şaşırmam.LKK gerçek çıkarsa Zorocular
Nkk olacak lütfen
Zoro'ya EKK yazmadımNkk olacak lütfen
- Kaido and Big Mom die in lava
- BM pirates have been killed by the Blackbeard pirates
- Blackbeard stole Wano's Road Poneglyphs (this was his last one, he got the other ones already)
- Catherina Devon captures Robin (Blackbeard wants Robin to read the Road Poneglyphs)
- Chapter ends with the Blackbeard pirates sailing away from Wano with Robin on board
Doğruysa yer yerinden oynar
Kaido gizli luffyciOyaji öldü.Kaido’nun ölmeyeceği bariz.Kaido Joy Boy fanı bile çıkabilir flashbackler öyle gösteriyor.Şuana kadar gördüğümüz en güçlü en dayanıklı en komplike prime yonkou kendisi.Ben tatmin oldum.
Tek bölümde bu kadar olay. Hiç Odalık değil. Önümüzdeki 100-200 bölüm deselerdi inanırdım- Kaido and Big Mom die in lava
- BM pirates have been killed by the Blackbeard pirates
- Blackbeard stole Wano's Road Poneglyphs (this was his last one, he got the other ones already)
- Catherina Devon captures Robin (Blackbeard wants Robin to read the Road Poneglyphs)
- Chapter ends with the Blackbeard pirates sailing away from Wano with Robin on board
Doğruysa yer yerinden oynar
Oda'yı fanların eline verirsen fanlar Oda'ya öyle bir ivme verir ki Oda kendini uzayda bulur. Tek başına benim bile o ivmeyi verme potansiyelim varBunu yapmak için gereksiz 2-3 hafta ara verildiyse fanlar Oda’ya güzel bir ivme kazandıracaktır.