Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1050 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaidou gibi birinin öleceğine çok ihtimal vermiyorum. Ama magmaya düştü öldü yada suda boğuldu bir ihtimal veya zaten ölmek istiyordu ona göre ölmek tamamlanmak demektir "falan filan,falan filan " o zaman belki ölebilir. Bunu da bu mangaya dayanarak söylüyorum. En ciddi savaşlarda bile doğru dürüst kimse ölmedi.
 
Son düzenleme:
Big Mom öldüyse eğer öldüren bombalar diyen forum(bunu da yersen kadına neler neler işlemiyordu) nasıl olurda Kaido öldüyse eğer magmaya düştüğü için değilde Luffy öldürdü diyorlar hayret doğrusu.
 
Bu karakterin düşüşüne gidecek olay örgüsünü hazırlamak için 10 yıl harcadı mangaka. Şu son sayıda yediği darbe Doflamingo dövüşünün sonu ile aynı. Ben dövüşün daha etkileyici bir son ile bitmesini istiyorum. 55 bölüm dövüşen adam 56 bölüm de dövüşür sıkıntı yok. Beyazsakal bitik haliyle bile inanılmaz görkemli bir şekilde seriye veda etmişti. Kaido gibi zirve halindeki bir imparator dev bir yumruk yiyip roket takımı gibi yer altına uçup gözden kaybolarak mı yenilsin?
Oyaji öldü.Kaido’nun ölmeyeceği bariz.Kaido Joy Boy fanı bile çıkabilir flashbackler öyle gösteriyor.Şuana kadar gördüğümüz en güçlü en dayanıklı en komplike prime yonkou kendisi.Ben tatmin oldum.
 
F5 basmaktan ellerim içine göçtü. Kuruduk be, kutlamalar bitti hemen dış dünya başladı deyin de açlığımız dinsin:mincika: Ucundan yakışıklılığımı görmek istiyorum da , kızıl saçlarıma kurban :ehe:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık