Ruh hastası. Bundan sonra aralara şüpheyle bakacağım.Sırf bu detayı yakalamak için dövüşü bu kadar saçma boyuta taşıyıp uzattıysan cidden senin dahi olduğun değil çakal olduğun ortaya çıkar E.Oda-şenşeee
Ruh hastası. Bundan sonra aralara şüpheyle bakacağım.Sırf bu detayı yakalamak için dövüşü bu kadar saçma boyuta taşıyıp uzattıysan cidden senin dahi olduğun değil çakal olduğun ortaya çıkar E.Oda-şenşeee
Bu yaptığı matematiksel hareketler seriye inanılmaz bir hava ve ivme katmıyor mu demek istiyorsun ?Ruh hastası. Bundan sonra aralara şüpheyle bakacağım.
Bunu yapmak için gereksiz 2-3 hafta ara verildiyse fanlar Oda’ya güzel bir ivme kazandıracaktır.Bu yaptığı matematiksel hareketler seriye inanılmaz bir hava ve ivme katmıyor mu demek istiyorsun ?
Son 3 bölüm Luffy'nin yumruğunun vurması bariz bir şekilde uzatıldı yani filler gibi bölümler çıkardı.Aralardan değil bence.Ruh hastası. Bundan sonra aralara şüpheyle bakacağım.
Oyaji öldü.Kaido’nun ölmeyeceği bariz.Kaido Joy Boy fanı bile çıkabilir flashbackler öyle gösteriyor.Şuana kadar gördüğümüz en güçlü en dayanıklı en komplike prime yonkou kendisi.Ben tatmin oldum.Bu karakterin düşüşüne gidecek olay örgüsünü hazırlamak için 10 yıl harcadı mangaka. Şu son sayıda yediği darbe Doflamingo dövüşünün sonu ile aynı. Ben dövüşün daha etkileyici bir son ile bitmesini istiyorum. 55 bölüm dövüşen adam 56 bölüm de dövüşür sıkıntı yok. Beyazsakal bitik haliyle bile inanılmaz görkemli bir şekilde seriye veda etmişti. Kaido gibi zirve halindeki bir imparator dev bir yumruk yiyip roket takımı gibi yer altına uçup gözden kaybolarak mı yenilsin?
O avatar ne yav?Son 3 bölüm Luffy'nin yumruğunun vurması bariz bir şekilde uzatıldı yani filler gibi bölümler çıkardı.Aralardan değil bence.