Soğutma meyvesinin ateşe ve magmaya verdiği reaksiyon farklı olabilir. Ace'in meyvesi Aokiji'nin meyvesine karşı magmadan daha üstün olabilir. Oda'nın kafasındaki mantığa göre şekillendirdiği OP dünyasında olmayacak şey değil.
Eşit kalıyorlardır zaten. Dediğiniz gibi olsa Akainu'nun magma tükürdü mü etkisiz bırakması gerekirdi Aokiji'yi.@Berkay şimdi gördüm mesajlarınızı. Açık buldular mı meyve bazlı saldırılarından hasar alıyorlardır da çarpıştıklarında eşit kalıyorlardır.
Yok öyle bir şey. "Magma, ateşi bile yakabilecek kadar sıcaktır" dendi açık açık. Ateş de sıcaklığıyla buzu erittiğine göre onu bile yakacak sıcaklıktaki bir maddeye nasıl farklı bir reaksiyon gösterebilir?Soğutma meyvesinin ateşe ve magmaya verdiği reaksiyon farklı olabilir. Ace'in meyvesi Aokiji'nin meyvesine karşı magmadan daha üstün olabilir. Oda'nın kafasındaki mantığa göre şekillendirdiği OP dünyasında olmayacak şey değil.
Magmayı daha rahat donduruyordur belki.Yok öyle bir şey. "Magma, ateşi bile yakabilecek kadar sıcaktır" dendi açık açık. Ateş de sıcaklığıyla buzu erittiğine göre onu bile yakacak sıcaklıktaki bir maddeye nasıl farklı bir reaksiyon gösterebilir?
Viskozitesi yüzünden öyle düşünüyorsunuz muhtemelen ama sıcaklığını göz ardı ediyorsunuz.Magmayı daha rahat donduruyordur belki.
Konunun buraya gelmesi gereksizdi. Mera Mera No Mi ile herkes Aokiji'nin meyve tabanlı saldırısını durdurabilir. Dediğim de yanlış bir şey yokki.Eşit kalıyorlardır zaten. Dediğiniz gibi olsa Akainu'nun magma tükürdü mü etkisiz bırakması gerekirdi Aokiji'yi.
Aynen. Beni bu düşünceye iten şey de Akainu ile uzaktan yakından aynı seviyede olmayan ve meyvesi de onun meyvesinden güçsüz olan Ace'in Aokiji'yi durdurabilmesi ama buna rağmen gördüğümüz kadarıyla Akainu'nun 10 gün dövüşmelerine rağmen meyve bazında Aokiji'ye üstünlük kuramaması. Mantıken Akainu'nun Aokiji'nin antisi olması lazım (ki bu Aokiji'yi çok başka bir seviyeye çıkartır) ama gördüğümüz kadarıyla öyle bir şey yok.Viskozitesi yüzünden öyle düşünüyorsunuz muhtemelen ama sıcaklığını göz ardı ediyorsunuz.
Evet, antisi olsa Aokiji'nin serinin zirvesi olması gerekirdi. Göründüğü kadarıyla birbirlerini nötrlüyorlar. Sözüm ona Ace düşmanlarına ekmek çıkmaz buradan, daha çok yüceltir karakteri.Aynen. Beni bu düşünceye iten şey de Akainu ile uzaktan yakından aynı seviyede olmayan ve meyvesi de onun meyvesinden güçsüz olan Ace'in Aokiji'yi durdurabilmesi ama buna rağmen gördüğümüz kadarıyla Akainu'nun 10 gün dövüşmelerine rağmen meyve bazında Aokiji'ye üstünlük kuramaması. Mantıken Akainu'nun Aokiji'nin antisi olması lazım (ki bu Aokiji'yi çok başka bir seviyeye çıkartır) ama gördüğümüz kadarıyla öyle bir şey yok.
Ben Ace düşmanı değilim. Ace benim sevdiğim bir karakterdir. Objektif oluyorum sadece.Evet, antisi olsa Aokiji'nin serinin zirvesi olması gerekirdi. Göründüğü kadarıyla birbirlerini nötrlüyorlar. Sözüm ona Ace düşmanlarına ekmek çıkmaz buradan, daha çok yüceltir karakteri.