Harbiden ya en azından o son yumrukta luffy nin kolunun baştan aşağı yanık izi olması çok iyi olurduKaido, Luffy'e kalıcı bir yara bırakmalı. Dövüş sonrası bu yarayı görmeliyiz. Gerçi öldürdü falan ama yarasız çıkarsa, yanına kar kalır Luffy'nin.
Harbiden ya en azından o son yumrukta luffy nin kolunun baştan aşağı yanık izi olması çok iyi olurduKaido, Luffy'e kalıcı bir yara bırakmalı. Dövüş sonrası bu yarayı görmeliyiz. Gerçi öldürdü falan ama yarasız çıkarsa, yanına kar kalır Luffy'nin.
Gerek yok artık ya öylesine yazmıştım.Onu eser sahibinden isteyelim ben de bulamadım valla. Diğer hdd'de kalmış büyük ihtimalle takmaya üşendim xd
@Roo bir el atsana sana zahmet xd
Atsın gene de lazım olurGerek yok artık ya öylesine yazmıştım.
Dayı kısmı da çok iyi ya şimdi sağol artık lastik oğlan da kalmadı gerçi. xD@Millennium Wizard
Buldum şans eseri. Bu orijinal @Roo eseri
Bu da hazır eserin üzerinde izinsiz oynama yapan benim esercik xd
ben yaptım diye değil de, hollow kadına çok gülüyorum ya ashdahdasdlkj@Millennium Wizard
Buldum şans eseri. Bu orijinal @Roo eseri
Bu da hazır eserin üzerinde izinsiz oynama yapan benim esercik xd
Keşke göğsüne de hollow delik koysaymışsın öyle tam olurmuş.ben yaptım diye değil de, hollow kadına çok gülüyorum ya ashdahdasdlkj
Onu sadece lav adam yapabilir seherbaz adamKeşke göğsüne de hollow delik koysaymışsın öyle tam olurmuş.