Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1048 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar senin çıkarımların, seride kesin olarak geçen şeyler değil. Senin çıkarımlarına da bir şey diyemem ne istersen onu çıkarabilirsin.

Zoro nasıl bir anda öğrendiyse, Luffy de aynı şekilde bir anda öğrendi.
Luffy kral hakiyle darbe yediğini anlayacak kadar farkında olayın. Zoro kral haki saldiginda bile King'in demek kral olacaksın he sözüne bile What? diye tepki verecek durumdaydı.

Zoro ile Luffy'nin kral haki tecrübeleri farkındalıkları arasında çok büyük fark var. Luffy su gibi her yerde kullanıyordu.

Bu konuda Luffy ile Zoro'yu bir tutmak için ya kör olmak lazım ya da büyük fan olmak.
 
İkisinin olayı da saçma fakat Zoro'nun olayı bariz bir şekilde daha saçma. Bu üzerine kafa yorulup tartışılacak mevzu dahi değil. Bu rezilliği az biraz katlanabilir hale getirmek için seriye okunmuş kılıç soktu, bana sövün ama ailemi karıştırmayın dedi bu hareketiyle Oda. En azından meyve uyanışına kadar da taktiği işe yaradı sayılır.
 
Tartışma başladığından beri G5 veya Nika'yı övecek bir şey söylenmedi. Tartışmanın büyük çoğunluğu Red ve benim aramda geçtiği için sen yandan zıplayıp Nika, En Saçma Güç, Utanın vs diye ortaya dalıyorsun ama ne hikmetse ''lafı ortaya atmış'' oluyorsun bari biraz delikanlı ol da alıntıla ;) En azından komik görünme. :D
Birincisi Nika meyvesi serinin başından beri olan bir şey. Sadece G5 değil, G4 ve diğer modlar da bu meyvenin ürünü. Hatta bitmeyen enerji, kolay iyileşme, insanları etrafına toplama, ülkeleri özgürleştirme falan da dahil. Her icraatı hatta kişiliği özel meyveye bağlı bir ana karakter var.

İkincisi "Nika'nın icraatlerine yükselen bir çok fan var." Bu cümle zaten olayın kişisel olmadığını genel bir söylem olduğunu anlamana yeterdi ama kendini çok önemli sanıp her mesajını okuduğum algısına kapılmışsın. Öyle bir şey yok. :) 109 sayfa mesaj var sonuna kadar hepsini tabii ki okumadım. Benzer bir mesajı dün de yazmıştım. Dün de Red ile tartıştıysan bilemem. Bütün sayfa seninmiş gibi benim tartışmama zıplıyorsun gibi hadsizliklerin hoş değil. Kahkaha emojisi koyarak hadsizliğini kamufle etmeye de çalışma. İtici oluyor. Bir de olayı delikanlılığa getirmişsin. Sokak ağzına geçmeye niyetim yok kendini delikanlı sanan arkadaşım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık