Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1048: 20 Yıl

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 67 23.0%
  • Orta

Kullanılan: 66 22.7%
  • Kötü

Kullanılan: 158 54.3%

• Kullanılan toplam oy
    291
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Montana

Yok, onu biliyorum zaten. Yani "Yaşlı adam bana temassız vurmayı öğretmişti." gibi bir şey demişti. Ben oradan sanki dövüş boyu unutmuş da kullanmamış gibi bir ima aldım.
Bilmiyorum da kullandı direkt Zoro dedi bu yeni öğrendiği teknik o zaman diye.

Montana

Nasıl ne alaka erime ve delinme korkusu olmadan bam bam geçirecek.Bu savunmada da kullanılıyordur artık delinme korkusu yok.
Zaten haki ile böyle şeylere karşı durabilineceği yıllardır tahmin ediliyordu, yeni bir şey değil. Bu özelliği vermese Akainu gibi adamlarla nasıl baş edecekti? Akıl mantık yahu.

Zaten haki ile böyle şeylere karşı durabilineceği yıllardır tahmin ediliyordu, yeni bir şey değil. Bu özelliği vermese Akainu gibi adamlarla nasıl baş edecekti? Akıl mantık yahu.
Yok görünmez zırh haki yine koruyor.Apoo bile kullandı arcta hatta aptal mısınız kullandım da kurtuldum dedi.Yine Zoro King’in patlamasından böyle kurtuldu.Bu olayı çok güçlü yapmaso gerekecekti yine işe yarardı yani ama bu temassız farklı bir olay oldu.En son çıkmış Iphone sürümü gibi :D

Montana

Yok görünmez zırh haki yine koruyor.Apoo bile kullandı arcta hatta aptal mısınız kullandım da kurtuldum dedi.Yine Zoro King’in patlamasından böyle kurtuldu.Bu olayı çok güçlü yapmaso gerekecekti yine işe yarardı yani ama bu temassız farklı bir olay oldu.En son çıkmış Iphone sürümü gibi :D
Düz koka falan aleve karşı korumaz büyük ihtimalle, yoksa temassıza kasmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık