Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1048: 20 Yıl

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 67 23.0%
  • Orta

    Kullanılan: 66 22.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 158 54.3%

  • Kullanılan toplam oy
    291
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Heee anladım gene içten vuruyor ama temas ediyor o yüzden düz kral hakiyle vurmuyor. O zaman anladığım kadarıyla ryou haki öğrenirsen kral hakiyi temassız kullanabiliyorsun. Luffy'nin kral hakiyle temassız yaptığı şeyler aslında ryou ile kombineliymiş o zaman.
Katakuri'nin el kabartan Block Mochi'si kral hakisi miymiş yani
 
Kaido daha tam güç bile dövüşmüyormuş. Daha geçen sayı geleceği gördüğünü gösterdi ama kullanmamış. Tüm saldırıları yemiş bilerek. Şimdi çıktı alev ejderi açtı. Adam bunu hibrid formda açsa ortada akainu gibi dolanırdı. Üstelik elinde kral haki kaplı balyozla geleceği görerek ve ışınlanacak kadar hızlı hareket ederek. Adam sadece anlık birinin dibine ışınlansa öldürür..
 
Bütün arklar birbirinin tekrar ediyor. OP serisinde acayip bir kısır döngü var. Arc bosslarının kafa yapıları bile aynı. Abi çekilsene kenara niye karsılayacağım diyorsun. Gavurların dodge it diye bir kelimesi var, sıyrıl be kardeşim, illa saldırıyla ezmeye çalışacak. Enel aynı, Lucci aynı, Doflamingo aynı, şimdi de Kaido aynı. Yıldırımdan sıyrılan adam ada büyüklüğündeki, geri çekilip top gibi bırakılacak yumruğa kafa atmaya çalışıyor. Bu villain tekdüzeliğinden, senaryo kısırlığından öögh geldi yani, kusasım geliyor.

Bu arada hala uyanış açmadı adam. Ne zaman açacaksa artık. Şu an bile uyanış halinde şeklindeki yorumların ise hiçbir dayanağı yok. Uyanış açıp da açtım demeyen karakter yok. Kaido veya BM uyaniş açık gezse her panelde söylerler açık geziyorum diye. :)
Böyle yapacak ki Lütfü pardon Nika yenebilsin yoksa bu potansiyelsizlikle nasıl yenecek :ehe:
 
Olası, çünkü atakları çarpışma olmadan da yıldırım çıkarıyordu vurduğunda.
İstemsiz yapıyor olabilir ki bence öyle.
Ben ryou kullanabiliyordur diye düşünmüştüm, gerçi kaido kral hakisini açıklayana kadar bizim gözümüzde ikisi arasında bir fark yoktu. Tabi böylesi daha mantıklı ama ryou'nun sadece wano'da bilinmesi kurguya eğreti kaçıyor sanki, Sabo'nun teknikleri de buna bağlanırsa güzel olur
 
Eskisi gibi yorum yapıp bölüm değerlendirmek bile gelmiyor artık içimden. Şuna bak bölüm çıkalı 2 gün oldu 25 sayfa anca yazılmış konuya.

Her shounen serinin batırdığı bir yer vardır. One Piece'in battığı yer sanırım Nika muhabbeti oldu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık