Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1047 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölümden beklenildiği gibi yine hiçbir şey olmamış. Ağlak momo ağlamalarına devam etmiş, görmeye katlanamadığımız Orochi'nin panelleri bu sayıda da yer bulmuş, daha önce gördüğümüz flashback birkaç oynama ile yeniden önümüze konulmuş, kaido luffy savaşında ise hiçbir şey değişmemiş. Hakikaten bıktık, bir an önce Wano bitse de dünyada ne olup bitmiş onu öğrensek.
 
Gece o kadar uzun olmasa 4-5 sene geçen seri 20 küsür sene devam etmezdi :)

Beklentim yüksek aslinda. Oda wano'da vs'leri isleyemedi ama elbaf ve sonrasi için daha iyi olucaktir. Bu powerlar gelmeliydi öyle veya böyle, tartisilir nasıl olmasi gerektigi. Bir nevi geçis arc oldu. Ama asıl olaylar bundan sonra başliyor. Dolayisiyla saglam kurgu gelecektir.
Elbette devam etmezdi, benim demek istediğim o değil aslında şuan Wano benim için tıkandı yani akmıyor ve bir sürü şeyi bu Arc'a sığdırmaya çalışıyor ve benim için zaten tıkanık olan bir Arc'a bir şeyler sıkıştırması iyice bu Arc'ın bir yerde uzamasına neden oluyor demek istediğim aslında şu, Law defalarca enerjim bitiyor muhabbeti yaptı ve her seferinde kalktı atak yaptı, kid defalarca big mom'a saldırdı ha bir şey yaptı ha yapacak vs. diye beklentiye girdik adam law'ın yancısı oldu, yine luffy mevzusu defalarca Kaido karşısında yenildi ( elbette ben hemen yensin arc bitsin demek istemiyorum) ve yine güçlenmiş bir şekilde ortaya çıktı, forumdaki diğer arkadaşların dediği gibi defalarca yok samurayların onuru yok samurayların gaza gelişi izleyip durduk, Orochi'nin ölüp ölüp dirilmesini saymıyorum bile herif gene kurtuldu ne güzel sahne çizmişsin bir kız çocuğu babasının intikamını alıyor herif ne güzel yanarak ölecek hani tatmin olacaksın bi yerde hak ettiğini buldu vs. diye şimdi yine çıktı bu adam ve birisi tarafından yine öldürülecek. Yani zaten ben mangada 4-5 sene geçip gerçek hayatta 25 sene geçmesinden yakınıyor olsam takip etmezdim seriyi, nedense şuan bir şeyler ilgi çekici gelmiyor veya benim için ilerlemiyor.
 
1 gram okuma isteği yok. Resmen takip etmek için takip ediyorum seriyi artık. :( Çünkü artık bir mantığı yok. Ortada bir meyve var uyanış açıyor ve yenilmez oluyor. 300 bölüm daha çizse ne olur? Bomboş.
 
Nasıl değil, şimdi bu Luffy değil mi ?


Lunaparka gelmiş güzel güzel gülüp eğleniyor, luffy düşmanları luffy'i çekemiyorsunuz.
Luffy fanı olsam şu tipin Luffy olduğunu hayatta kabul etmem. Luffy'e hakaret bu ucube. Eğer bu Luffy ise durum daha da vahim. Tüm bu saçmalıkları Luffy iradesiyle yapıyorsa Luffy karaktersizin teki olmuştur, Luffy bitmiştir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 61)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık