Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1047 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O yüz delindiyse gözlerden çıkıldıysa nasıl hasar almış oluyor?

Bana hep şey gibi geldi o olay
Kaidonun çok sert derisine doğrudan hasar vermek var, bunu normal olarak luffy başaramıyor desek. Bu yüzden Kaido'nun vücudunu(derisini)lastik gibi esnetip haki ile daha rahat hasar vermesine yarıyor. Böyle olsa mantıklı olur mu bilmem ama aklıma başka bir şey gelmiyor.
 
Wano arc o kadar sıktı ki hazır uzun uzun aralar verilmeye başlanmışken seriye bir ara mı versem diye düşünüyorum ama ara verirsem bir daha başlamam onu da biliyorum.Hiç bir merak hiç bir heyecan kalmadı seriye karşı.
 
Asıl kaido'nun luffy'nin joyboy olduğunu öğrendiğinde nasıl tavır alacağını merak ediyorum. Bir pes ediş mi olacak yoksa yok etmek için nihai saldırsını mı yapacak?
 
Son düzenleme:
Vücudu garip garip şekillere giriyor, ben pek anlamlandıramadım bu durumu o yüzden böyle tarif ettim. Normalde saldırıya haki eklendiğinde şeytan meyvesi gücünü etkisiz kılıyordu ya ondan.
Kimse bir anlam veremiyor, pek hasar almıyor gibi de görünüyor ama hasar alıyor. Yazar her vuruştan sonra hasar aldığını belli etmek için karakteri konuşturuyor, çizimiyle bunu gösteremediği için.
 
Linlin'in off-panel olmayan hangi feat'ini gördün ki kıyas yapıp her şeyin ortada olduğu hükmüne varıyorsun?
Hangi featini görmedik de yokmuş hükmüne varıyorsun demek daha doğru olur.
-Marco'ya ruhum yok sonra gel dedi.
-Franky tarafından suratında patinaj çekildi.
-Brook tarafından defalarca kere bliztlendi.
-Kaido tarafından zavallı denildi.
-Kaido'nun fodderları tarafından aşağılandı.
-Yanında adamlarıyla King'e rezil oldu.
-İleri silahlanma öğrenmiş Luffy'nin g4ü karşısında bir altına kaçırmadığı kaldı.
-Kid'in manyetizma gücüne karşı koyamadı.
-Law'a defalarca kere kokalı yumruklar vurmasına rağmen bir şey yapamadı.
-Hera,Promemetheus ve Napolyon'u kombinleyerek bir füzyon saldırısı yaptı ve bunu kullanarak bile Ulti gibi bir veteranı indiremedi.

Kadının arcta yaptığı en iyi 2 şey:
-Kum torbası Queen'i yerden yere vurmak.
-Page One denilen f6nın en zayıf üyesini h.hakili atak kullanarak yenmek.

Kusura bakma ama Linlin top tier karakterlerin şaklabanıdır,palyaçosudur.Kendi sağ kolu kadar bile ağırlığı olmayan bir imparatorcuk sadece kendisi.



Daha dayanıklı olduğu tartışılır, aralarında çok fark yok bence. Defalarca uyanış saldırısı yemesine rağmen aradan çıkaramadılar, aşağı atmaları gerekti. Haki konusu da tartışılır, füze başlığı yok ediyordu kral haki salarak. Bu arc gücü kısıldı.
Daha dayanıklı olduğu falan tartışılmaz.Kaido'nun yediği saldırılar Linlin'in yediği saldırıların 3 katından fazla nerdeyse.Nihai teknikler de yedi üstelik tıpkı Linlin gibi.Kaido ileri h.haki kullanabilen bir Luffy'yi h.hakisiyle geri itebiliyordu sırf bunu yayarak.Linlin yaptığı dandik füze patlatmaları bunun yanında bir şey değil.

Katakuri'nin ya da Luffy'nin sırf h.haki salarak ayna dünyasının belli bir bölümünü yıktığını gördük.Linlin'in feati rezillik yani.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık