Enel'dir Enel. Seride her şey olabilecek kıvama geldi şu an. Bari Enel gelsin de yüzümüz gülsünToki de olabilir. Kınları tedavi edenin hâlâ Toki olduğunu düşünüyorum. Diğer isimler önemsiz.
Enel'dir Enel. Seride her şey olabilecek kıvama geldi şu an. Bari Enel gelsin de yüzümüz gülsünToki de olabilir. Kınları tedavi edenin hâlâ Toki olduğunu düşünüyorum. Diğer isimler önemsiz.
Denizcilerde gelebilir. Dünya Hükümeti Denizcilere " Dövüş bitiyor, gidin BM'yi Kaido'yu Luffy'i yakalayın." diyebilir.Enel'dir Enel. Seride her şey olabilecek kıvama geldi şu an. Bari Enel gelsin de yüzümüz gülsün
Bu nedir? İhtimaller mi?
- Finish
- 3 ölü var
- Kaido veya BM mapushane'de veyahut DOF hapisten çıkyor ya da kaçıyor.
Ya bi King Kong Gatling'e bakardı olay saçma salak işlere girmese şu sahneyi çizse herkes ekran başında erirdi. Şu son bölümdeki yumruk sayfasının neredeyse aynısını gene çizerdin. Ada kkg ile de kesin yok olurdu yok olmasın diye Momo malını devreye sokardın aynı şekil. Bomboş mevzu leş iş meyve olayı.Biz bu kanıya 1042. bölümle ve uyanış sonrası performansıyla vardık ama. 1037. bölümde Luffy g3 açmadan baya iyi performans göstermişti. Kral haki güçlendirmesinin değeri de anlaşılıyordu. Ben çoğu insanın g4 ve kral haki güçlendirmesiyle ile birlikte yenilmesine tamam olduğunu düşünüyordum ki 2 kez yenilmişti ve tekrar yenilmesi de artık beklenmiyordu.
Oda Kaido'yu kafasında aşırı güçlü tasarladığı için bunun da yetersiz olduğunu düşündü ama bence yeterliydi bana göre.
Wano'ya Kizaru gelse ne olacak?Orada Kizaru'yu yenecek bir ton adam var.Kizaru reis Wano'ya gelip "topla topla, al bunu" demiş sanırım.
Tam olarak şu an gelse seri ks atar. Luffy Kaido artık bitik say. Law Kid bitik. Zoro ölü Sanji yaralı. Yamato'nun nefesi yetmez.Wano'ya Kizaru gelse ne olacak?Orada Kizaru'yu yenecek bir ton adam var.
Law-Kid ikilisi,Luffy,Kaido,Zoro-Sanji ikilisi,Kaido ile denk dövüşen Yamato....
Bu arada Kizaru güçsüz bir karakter demiyorum sadece yukarıda yazığım tekli veya ikililer Kizaru'yu yener.