Boşa debelenme tamam kafası güzel ama Luffy bildiğin Luffy. Momoya verdiği gazla kendini daha da belli ettiHam meyveyi kopardılar dalından zaten.
Ham meyve = Luffy
Koparan = Joyboy
Boşa debelenme tamam kafası güzel ama Luffy bildiğin Luffy. Momoya verdiği gazla kendini daha da belli ettiHam meyveyi kopardılar dalından zaten.
Ham meyve = Luffy
Koparan = Joyboy
Yav he he.Boşa debelenme tamam kafası güzel ama Luffy bildiğin Luffy. Momoya verdiği gazla kendini daha da belli etti
Ne olacak peki reisDaha iyi bir gelecek ve KorsanFan'ın selameti için oylar kötüye.
çizimlerinden bahsetmiyorım bile simdiye kadar gördüğüm en kötü manga cizimleri icerisinde gerekirse şu mangayı ayda 1 cıkar ama düzgün çizbe abi bu kadar özensiz sıradan cizimler ile berserki kıyaslayınca yanından bile gecemezNe olacak peki reis
Bu adam neden böylesine zengin geniş bir hikaye ve karaktere sahip bir evreni bu hale getirir işleyebilecegin ilerletebilecegin o kadar güzel yol varken neden bu yolu tercih ediyorsun seri bitecek neden haala gizeme ekstra yeni bi bk cıkarmaya gidiyorsun sıradan git abiya sıradan herkesin bekledigi senaryoya git ve bitir bu seriyi
Bana zorla okutuyorlar. Zorlayan ise Oda'nın kendisi. Bitirse okumak zorunda kalmayacağım ama uzattıkça uzatıyor. Ne yapayım, olmuş 1047 bölüm, bu saaten sonra yarım mı bırakayım. Önceden bilsem böyle olacağını Doğu Mavi'den sonrasına bakmazdım zaten. Doğu Mavi kısmı müthiş. GL kısmı eh işte, iyi iken Yeni Dünya kısmı rezalet. Her ark daha kötüsünü yapmayı başarıyor adam.çok fazla negatif enerji var. Oda'nın batırması, konu saçma, çizimler kötü... Abi tamam istediğin gibi gitmiyorsa takip etmeyi bırak. Neden öfke bulutları saçıyorsun ortama? Kimse kimseye zorla one piece okutmuyor.
Bırak okuma dediğin insanlar bu seriyi yıllardır hafta hafta severek takip etmiş kişiler. Yüzlerce bölüm okuduktan sonra alışkanlıktan her türlü takip ediyorsun. Ben iki yıldır okumasam da çok uzak kalmamak için hala ara ara spoilerleri takip ediyorum mesela.çok fazla negatif enerji var. Oda'nın batırması, konu saçma, çizimler kötü... Abi tamam istediğin gibi gitmiyorsa takip etmeyi bırak. Neden öfke bulutları saçıyorsun ortama? Kimse kimseye zorla one piece okutmuyor.