Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1047: Başkent Semaları

Bölüm Nasıldı?

  • Iyi

    Kullanılan: 125 28.5%
  • Orta

    Kullanılan: 86 19.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 227 51.8%

  • Kullanılan toplam oy
    438
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler şimdi ufkunuzu genişletecek birşey söyleyeyim.Kaido,Luffy'e hakinin önemini ve hala kesici darbelere karşı zayıf olduğunu söyledi.

Bu aslında Luffy'nin en büyük rakiplerinin kılıç ve hakiyi kullanabilen kişiler olduğunun kanıtıdır.Yani Luffy'nin en büyük rakipleri Mihawk,Shanks gibi kılıç ustaları.Ki bence Oda Luffy'nin rakibinin Shanks olduğunu bize bu sayıda belli etti.

Biz Karasakal'ı beklerken villian karakter Shanks olabilme ihtimali benim açımdan daha da güçlendi gibi.


İkinci olarak Kaido'nun hakiyi övmesi güzel birşeyde.İnşallah bu övme Luffy'nin meyve uyanışını kapattığında oluşacak handikapla ilgili değildir.

Şuan güncel meyve uyanışlı Luffy Yonko üstüyken meyve uyanışını kapattığında Yonko altı oluyor.

Eğer ki meyvenin handikapı uyanışı birdaha açamamak gibi birşey çıkarsa Luffy yonko altı bir konuma tekrar düşer.Böyle birşeyde olası bir Sabo kurtarma olayı,Karasakal dövüşü veya Shank dövüşü falan hikaye olur.Tek yemese bile kazanma ihtimali çok çok düşük olur.

Ayrıca şuan ki Luffy,Kaido'dan güçlü olabilir ancak meyve yeteneğini iptal etme özelliği olan ve hasar bakımından en güçlü meyvelerden biri olan deprem meyvesine sahip Karasakal'ı yenemez.
 
Bence ülkece kafayı sıyırdık ve hoşlandığımız ne varsa sövmeye sevmemeye başladık. Türkiye dışında çoğunluğun hoşuna gidiyor olmasının mantığı yok yani. İçimizdeki öfkenin acısını sevdiklerimizden (one piece) çıkarıyoruz demekki.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık