Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1047: Başkent Semaları

Bölüm Nasıldı?

  • Iyi

    Kullanılan: 125 28.5%
  • Orta

    Kullanılan: 86 19.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 227 51.8%

  • Kullanılan toplam oy
    438
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orochi'nin 500.kez dirildiği, 500.kez halk draması yapılan, meyvenin saçmalıklarının devam ettiği, 500.kez Luffy'nin Kaido'ya saldırmasıyla biten ve yine hiçbir şeyin sonuçlanmadığı rezalet bir bölüm daha.

Beğenmeyen okumasıncılar, olumsuz yorum yapmayıncılar da başlamışlar yine. Olumsuz yorumları kaldıramıyorsanız, sizin forumu kullanmamanız ya da bu yorumları okumamanız daha mantıklı olur. İnsanları bir şeylere zorlayacağınıza, kendiniz eylemde bulunun.
 
Aga bu Nika'nın hiç acıması yok. Adadaki insanları öldürecek sonra suçu Luffy'ye atacak.

Neyse o yumruk haftaya bir şekilde aradan çıkarılır da Kaido dövüşmeye devam eder. O yumruğun yerine ulaşmasına birkaç bölüm var.
 
Benim için iyi bölüm, ben yıllardır anı keyifle okur geçerim, Shounen'lerin zaten gidişatı her zaman bir tık bir tık yükseltmesedir güç, karakter vs. ile. Okuyun geçin, fazla takılmayın gençler :)
Black Clover çöpü bile ilerliyor bir şekilde savaşlarda. Aylardır aynı şeyi okuyoruz biz. Son sayfa görkemli bir panel, ertesi bölüm hiç olmamış gibi devam.
 
Wano halkı ve Hyogoro emmilerin olduğu kısım olayın kaybolan ciddiyetini tekrar geri getirdi , çizgi film saçmalıkları yoktu , Orochi artık bitmesi gerekiyor çok kısa yer ayrılmış ama kurtulmak lazım , dev yumruk paneli gayet güzeldi , Momo flashbackleri bana bir şey hissettirmedi gerek olduğunu düşünmüyorum. Benim için fena değil bir bölümdü çizgi film efektleri kullanılmadıktan sonra memnunum.
 
Black Clover çöpü bile ilerliyor bir şekilde savaşlarda. Aylardır aynı şeyi okuyoruz biz. Son sayfa görkemli bir panel, ertesi bölüm hiç olmamış gibi devam.
napalım, yazar ne isterse onu yapıyor.. belki biz sevmiyoruz, globalde işler farklıdır.. belki shonen jump satışları (takip etmediğim için bilmiyorum) iyidir.. sonuçta biz beleş korsan okuyoz her hafta :D
(çeviri ve edit yapanlara tekrar teşekkürler tabi)
 
Aga hala mı beğenmeyen okumasın muhabbeti yav… illa şöyle mi olmak zorundayız yani…

Merhabalar arkadaşlar… Op’un her bölümünü dolu dolu övüp abarttığı. youtube kanalıma hoş geldiniz… bu hafta ki bölüm muazzamdı… ne diyeceğimi bilemiyorum… Oroçi tam öldü derken yine kalktı muhteşem birtera köşe… GODA…!
Teori: Arkadaşlar muhtemelen bir dahali bölümde… Luffy Dev yumruğu ile adayı parçalayacak… izlediğiniz için tşk… Kanalıma abone olup beğeni atmayı unutmayın… 🥰

Neyse… kısacası… Burası korsanfan… efendilik arayan Youtube gitsin… skskskks
 
O yumrukla afedersin Doff bile inmez zaten:(
Bölümü ciddiye almamak lazım ama başka türlü de yorumlanmıyor. Ciddiye alıp yorumluyorum.

-Kaido'nun zayıfladığını adanın düşmek üzere olduğunu belirttiler.
-Kaido konuşma panellerinde çokça huf huf yaptı.
-Nika Kaido'yu tutuyor kaçmasın diye, sırf saldırıyı isabet ettirebilmek için fazladan hasar aldı o panellerde.
-Üst üste ıskalama çizmesi daha düşük ihtimal.
-Adada neredeyse çözümlenecek olay kalmadı. Momo'nun adayı taşıması ve Orochi'n ölmesi var sadece. Onlar da yumruk inmeden işlenecektir. Orochi ada inince de işlenebilir gerçi.
-Geri kalan herkes bu bölüm dövüşün sonunu beklerken çizildi.
-Teknik de nihai teknik imajı veriyor. Olur mu olur belli olmaz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık