Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1047: Başkent Semaları

Bölüm Nasıldı?

  • Iyi

    Kullanılan: 125 28.5%
  • Orta

    Kullanılan: 86 19.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 227 51.8%

  • Kullanılan toplam oy
    438
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Size tavsiyem seriyi okumayı bırakın maden beğenmiyorsunuz ya yani. Ha tabi bölüm çıkar çıkmaz ilk merak edenlerdensiniz. Sizi mutlu etmek zordur adaş
Reis onu o şekilde düşünmek pek doğru değil.İnsanlar tabiki seride sevmediği şeyi eleştirebilir.Ha E.Oda sosyal platformlara göre serinin gidişatını değiştirecek birisi değil.Ne kadar eleştirilirse eleştirilsin adam aklındaki şeyleri kaleme almaya devam edecektir.

Bende bu forumda Luffy haterliğinin çok fazla olduğunu düşünüyorum orası ayrı bir mesele.Luffy korsanlar kralı olunca seriyi "Boşa takip etmişiz" diyen çok adam olacaktır.Ancak yapacak birşey yok buna.
 
Luffy haki'de Roger'i geçecek, Kaido'nun kaçırdığı şey bu. Meyvede de herkesi geçecek ve krallığını kabul ettirecek tüm evrene :oleyo2: :p
 
Son düzenleme:
Bu bölüm çok bir şey hissetmedim Luffy hakkında. Dövüş bitene kadar ne olduğuna dair hiçbir şey öğrenemezsek çok sinirleneceğim. Luffy her güç artışını bazı sorgulamaların sonucunda almışken şimdi olanı direkt kabullenmesi çok manasız. Çalışmasıyla ilgili hiçbir sorunum yok ama soru işaretleri beni çileden çıkarıyor. Hadi Luffy ölecek yoksa, ondan düşünmüyor desek okuyucu olarak bize "Yaaa biz de meyveyi arıyorduk Shanks çalmış Luffy'i öldürelim"den başka bir şey verilmedi. Hâl böyleyken bu gücü nasıl ve neden kabullenelim? Oda zorla Kaido fanı yapmaya çalışıyor insanı, başka açıklaması yok. Dövüşüyor adam ya, helal olsun. Ne diyim ben daha?

Wano dramasını niye koyduğunu çok iyi anlıyorum ama çok sıktı. Momo da aynı şekilde. Tamam, sen hâlâ çocuksun, tamam seninle de empati yapacağız, tamam. Her bölüm taksit taksit Oden ya da Toki hakkında geri dönüş almaktan gına geldi artık. King'in geçmişi üzerinde bu kadar durulmadı be. Hepsini bir arada verip sonra bir panellik araya sıkıştırsaydı da Momo ne hissediyor gayet anlardık, hem de bütün kalırdı. Kinemon'un ve diğer önemli samuraylarım "Ölcem ölcem"lerine de kıl olmaya başladım iyiden iyiye. Ölmüyorsunuz ya. Ölmüyorsunuz işte. Tamam, anladık, öleceksiniz, hadi hadi. Wano sonuna birkaçı anca, o da belki.

Zoro'nun gördüğü ölüm meleğini de hâlâ açıklamadı, Usopp'un korkup kaçması var kaç panel. 😃
 
Wano'dan önce Kaido'yu yenemez diyordum. Şimdi Kaido kesinlikle yenilecek diyorum . Bu değişim neden acaba ? 30 kere flashback ile geçmişe gidip sonradan çıkardığı karakterleri hikayenin merkezine koyup olmaz denilenleri oldurttu diye mi ? Rahat olunması lazım bence çünkü seri , heyecanı besleyen o gerginliği kaybetti. Wanoy'u (temsil ettiğini) beyinlere kazıdığına emin olunca da önümüze bakarız nasılsa. Arada yaşananları da sorgulamaya gerek görmüyorum artık. Ama ne vardı Shanks gelip adaya düzgünce bir kılıf takılsaydı da power up öyle olsaydı. Serinin en baba karakterinin çocuk karakterli biri olduğunu görmeseydik de direk Oden'i Joyboy falan yapsaydı madem amacı milletini bu seriyle yüceltmeyi hedefliyorduysa. Bu örneklerin sonu yok şu noktada. Beğenen insanlar var demek ki ben abarttım bu seriyi. Şu bölümdeki flashback beni çıldırttı resmen.
 
Son düzenleme:
Yumruğun büyük olmasında hatta Luffy'nin Momoya abilik etmesinde sorun yok bu arada. Zaten bildiğimiz Luffy bu.
Ama yıldırım tutup atmak, zeus gevşeğine atıf yapacağım diye böyle hareketlere girişmek saçma. Bu saldırıları tutturamama işi de Luffynin meyveyi ilk yediği zamana benzedi. Yumruğu tutturamıyordu yine o zamanlar. Neyseki şimdi yumruk dönüp kendine vurmuyor.
 
Son düzenleme:
Benim için iyi bölüm, ben yıllardır anı keyifle okur geçerim, Shounen'lerin zaten gidişatı her zaman bir tık bir tık yükseltmesedir güç, karakter vs. ile. Okuyun geçin, fazla takılmayın gençler :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık